La Fira del Comerç de Riba-roja obri l’aparador d’un centenar de comerços

feria del comercio de ribarroja

Rocòdrom, jumping, llits elàstics, espectacles infantils, i música en directe animaran el recinte

La Fira del Comerç de Riba-roja de Túria obri demà quest divendres 5 de maig les seues portes com la major cita comercial de la província. Més d’un centenar d’expositors locals mostraran la seua oferta de productes i serveis durant tot el cap de setmana a l’entorn del Centre d’Informació Juvenil.

El certamen arriba a la seua 21 edició amb l’objectiu de promoure el producte i la gastronomia local, al mateix temps que es combinarà amb un extens programa d’activitats dirigides a tots els públics.

Durant tot el cap de setmana hi haurà inflables i atraccions infantils; *jumping, rocòdrom i llits elàstics, a més de taller de maquillatge, jocs infantils populars i cercavila de dinosaures i populars mascotes.

El divendres a partir de les 19 hores, el focus d’atracció serà el Racó del Menjar, un espai destinat a la restauració en el qual huit establiments de la localitat – Bar cafeteria Casa de la Cultura, L’Illa, El Racó de Nacho, Café 57, Café-Pub Cocoa, Sintsis Café i la Terrassa del Bar Maldonado, oferiran les seues especialitats al públic en un ambient distés i amenitzat amb música. La zona estarà amenitzada per la música en directe de l’Orquestra Vertigen i després continuarà el macroxou DJ fins a les 3 hores.

El dissabte 6 de maig a les 18 hores serà la inauguració oficial de la Fira, a càrrec de l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i el regidor de Comerç, José Luis Ramos. A les 19.00 hores, el musical infantil ‘La Princesa de Gel’ farà les delícies dels més xicotets, a les 21.00 hores, el Trio musical Walectric, amb un tribut a la música dels 80, amenitzaran el Racó del Menjar i a les 24:00 hores, l’Orquestra Òxid.

La programació lúdica continuarà el diumenge 7 de maig a partir de les 11 hores. La màgia arribarà de la mà de Sergio Lozano que sorprendrà amb el seu espectacle ‘The Showman’ , a les 12.30 hores i ja a la vesprada, a les 19.30 hores, el Musical infantil ‘Toys: Una història de joguets’, tancarà el programa d’activitats del cap de setmana.

L’horari d’obertura del recinte firal serà el divendres 5 de maig de 19 a 3 de la matinada, el dissabte 6 de maig de 18 a 3 de la matinada i el diumenge 7 de maig d’11 a 21.30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà