La Lliga Intermunicipal de Futbol 8 tanca la temporada

liga futbol Mancomunitat

Els deu equips han celebrat el fi de festa al camp municipal de Riba-roja

Aquest cap de setmana el camp municipal Francisco Soriano de Riba-roja ha acollit la jornada de clausura de la lliga intermunicipal de futbol 8 querubí. Durant tot el matí els 10 equips que han disputat la competició des de novembre passat van poder gaudir d’una jornada festiva en la qual tots eren els protagonistes.

Els diferents equips de xiquets i xiquetes de fins a 6 anys es van enfrontar entre si per a clausurar la temporada d’una lliga no competitiva organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria.

Es dona així per conclosa la temporada amb expectatives de començar la nova després de l’estiu amb més equips participants.

Després de gaudir dels partits es va fer lliurament de medalles, diplomes i trofeus a tots els equips participants. L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga; el regidor d’Esports, Francisco Javier García; el president del Club de Riba-roja, José Luis Mateu i el tècnicd’esports de la Mancomunitat Camp de Túria, Andreu Sanz, van participar en la jornada.

La Mancomunitat Camp de Túria ha agraït la participació de tots els clubs que han fet possible aquesta competició, als equips directius, entrenadors i jugadors del Racing Riba-roja; At. Vallbonense; FC Benaguasil; Marines; Casinos; Pedralba; Llíria Levante U.D.; At. Villar.; Vilamarxant i F.B.A.C. Benaguasil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà