Acord per Vilamarxant presenta “un programa realista per a governar”

Nomdedeu
Galeria 8 Fotos

Compromís, Podem i EU celebren el míting de campanya

La candidatura Acord per Vilamarxant–Unides per Vilamarxant: Acord per guanyar, integrada per Compromís, Podem i EU ha presentat a la Casa de la Cultura de Vilamarxant el programa electoral i les persones amb què concorren el 28 de maig.

En primer lloc, hi van intervindre càrrecs del Govern del Botànic: Mario Jordá (Podem), subdirector d’Intervenció Social en l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl; Mariaje Pérez (EU), directora de Participació Ciutadana de la Generalitat i Enric Nomdedéu (Compromís), secretari autonòmic d’Ocupaciói director general de LABORA. Tots tres van aportar la mirada autonòmica a les nombrós públic que va acostra-se a la Casa de la Cultura.

Els tres representants van aplaudir la decisió de formar una llista unitària i van pronosticar que “este exercici de generositat i pragmatisme serà ben rebut per l’electorat de Vilamarxant i així es comprovarà, en les urnes, el pròxim 28 de maig”.

Salvador Bonet, portaveu de Podem a Vilamarxant i número quatre d’Acord per Vilamarxant, va parlar de salut, mobilitat i habitatge. “La mobilitat, la connexió entre les urbanitzacions i el nucliurbà, per un costat, i la connexió de Vilamarxanta mb l’Hospital de Llíria és una prioritat per a nosaltres. A més, hem de fer possible que Vilamarxant dispose d’un nombre important d’habitatges socials amb lloguers assequibles, cosa que donara tranquil·litat i seguretat a la gent i, en definitiva, millorara les seues condicions i la salut de la ciutadania”

Vicky Piñero (EU) número tres de la candidatura d’Acord per Vilamarxant, va criticar que “el model actual de festes que s’ha propugnat durant esta legislatura, a més de no incloure’ns a totes, està molt allunyat de les festes que com a veïna i com a jove vull per al meu poble. A més crec que és insostenible: no veig lògic gastar-se 400.000 euros en les festes patronals i destinar, en el pressupost de 2023, 500 euros a l’adquisició de llibres i publicacions per a la biblioteca”.

Voro Golfe (Compromís), candidat a l’alcaldia de Vilamarxant, va dir que “no és cert que tots els polítics són iguals ni tampoc que totes les candidatures són paregudes. Les promeses de la dreta són paper mullat perquè després de quatre anys de desgovern i de desunió, PP i Ciudadanos no tenen cap credibilitat. Com hem de creure, per exemple, que faran un auditori? Per a què el volen si han sigut incapaços d’oferir a la població una oferta cultural pròpia en la Casa de la Cultura?”

Golfe va finalitzar afirmant que “treballarem incansablement pel poble, dialogarem i escoltarem a les persones i a les entitats, mantindrem el poble informat de l’acció de govern, els demanarem que participen en la tasca de fer un Vilamarxant més habitable, dinàmic, participatiu i sostenible. Ho farem des de la proximitat, la modèstia i la generositat, des d’una perspectiva transversal, inclusiva i feminista. Portarem endavant les nostres propostes des del rigor pressupostari, la transparència i la planificació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà