El PP de Bétera proposa la creació d’una Oficina antiocupació

Elaborarà un Pla de Lluita contra l’Ocupació Il·legal

El Partit Popular de Bétera continua exposant les seues propostes per a la nova legislatura. La candidata popular i actual alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat del seu equip han recollit les necessitats i preocupacions dels veïns que han demandat una major seguretat en el municipi perquè el dret a la propietat privada s’està veient afectat pel fenomen de l’ocupació il·legal.

Una inquietud que han abordat els populars proposant la creació d’una Oficina antiocupació des d’on s’elaborarà un Pla Integral de Lluita contra l’Ocupació Il·legal a Bétera.

Un pla que, tal com ha subratllat Elia Verdevío, “contemplarà mesures generals i específiques que abasten tant la vigilància preventiva com actuacions de recuperació. I que estarà coordinat amb la Policia Local i la Guàrdia Civil així com amb l’àrea de Drets Socials, qui intervindrà en cas necessari”.

L’objectiu d’aquesta Oficina és també “oferir un servei d’informació a la ciutadania per a donar resposta a les preguntes freqüents sobre el fenomen”, ha explicat la candidata, qui també ha assenyalat que “a Bétera comptem amb un terme municipal molt extens amb urbanitzacions i disseminats que requereixen la nostra atenció davant aquest fenomen. La prevenció és fonamental i per això, aquesta oficina servirà també com a punt de col·laboració ciutadana per a previndre casos”.

En aqueixa línia, els populars beterenses es mantenen fermes “tolerància zero a l’ocupació il·legal” i han continuat “volem un municipi segur i lliure d’ocupacions, que oferisca als veïns benestar i qualitat de vida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà