Units X Benaguasil planteja 70 propostes sectoritzades per a continuar impulsant el municipi

La candidatura ha elaborat un programa de govern amb entitats, associacions, clubs i col·lectius locals

Populars Benaguasil està duent a terme una campanya municipal en la qual les persones estan per damunt de les idees polítiques. Així ho demostra el repartiment del seu programa de govern porta a porta i casa a casa recollint inquietuds de la ciutadania.

Després d’aconseguir complir el 88% dels seus compromisos en el període 2019-2023, l’equip de Ximo Segarra també ha elaborat una rendició de comptes amb aquells projectes que han quedat alentits a causa de la gestió de la pandèmia del COVID-19 que ha tingut un impacte en dos dels quatre anys de legislatura explicant també l’estat financer municipal havent reduït un 55% el préstec conseqüència de la nefasta gestió urbanística del PSOE de 1988.

El particular tàndem electoral que conformen Ximo Segarra i Stephane Soriano al costat de la resta de la candidatura, opta per propostes concretes en lloc de propostes generalitzades com han presentat els partits d’esquerra a Benaguasil. La neteja viària, la seguretat, la sostenibilitat, l’esport, la qualitat de vida i la millora de l’entorn urbà seran eixos de la gestió municipal.

Així doncs, en matèria esportiva algunes de les propostes més importants són la reforma integral del pavelló municipal, construcció de skatepark i la implantació d’un programa de senderisme anual.

En matèria juvenil està prevista la creació d’una sala recreativa en el Casal de la Joventut que serà obert els caps de setmana en horari nocturn perquè la gent jove del municipi compte amb espai permanent d’oci, creació de Beca Europea i continuar impulsant projectes europeus d’intercanvi juvenil i coneixement de les institucions europees.

En matèria de sostenibilitat, Populars Benaguasil posarà en marxa el bo comercial sostenible que ha sigut aprovat a la fi d’aquesta legislatura com a incentiu per a les famílies que aposten per la instal·lació d’equips d’aprofitament energètic en les seues llars.

Un altre dels pilars fonamentals dels pròxims anys vindrà marcat per actuacions que faran més amable l’entorn urbà amb la implantació del PMUS – Pla de Mobilitat Urbana Sostenible – a través de la redirecció de carrers, unificació del mobiliari urbà, Pla de Manteniment Pintura Viària, reurbanització Carrer Pedralba i Carrer Tirana, actuacions de rehabilitació en el barri antic i la creació de quatre pàrquings dissuasius entre altres.

En matèria social, la posada en funcionament del Centre de Dia està prevista abans de finals de 2025 tal com recull el propi Pla Convivim i s’implantaran plans locals contra la drogodependència, de Salut Mental i d’Integració per a persones amb TEA.

Una altra de les propostes que planteja la candidatura Units X Benaguasil és la creació d’un xec bebé per a nounats en el municipi que serà revertibles en els comerços locals o l’obertura de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania una vesprada a la setmana per a ajudar en la conciliació de la vida familiar i laboral.

La seguretat i la neteja ocuparan espais fonamentals i està prevista la posada en marxa d’un nou servei de neteja viària, implantació de l’ADN caní per a combatre l’incivisme, la substitució de tots els contenidors del municipi i la implantació de 50 nous dispositius de vídeo vigilància a Benaguasil són algunes de les propostes plantejades.

En matèria d’agricultura, es pretén ampliar l’insectari municipal, exemple comarcal de lluita ecològica, augment de cursos agrícoles alhora que es crearà l’Escola d’Agricultura Ecològica a través de finançament de la Unió Europea.

En l’apartat de demandes a altres administracions, Populars Benaguasil esperen un canvi de rumb de la Generalitat Valenciana perquè siguen ateses peticions que han sigut negades a Benaguasil tant el govern autonòmic com per part dels partits d’esquerres en Les Corts Valencianes.

Qüestions com la finalització de la CV-50, posada en marxa del transport comarcal, inversions en el Paratge Natural de la Fenosa o l’aprovació dels Sector Industrials SI-3 i SI-4 seran prioritaris i irrenunciables per al creixement de Benaguasil.

Units X Benaguasil ha posada també a la disposició de tota la ciutadania a través d’enllaç web: www.unitsxbenaguasil.com , una pàgina que es convertirà en rendició de comptes perquè es puga fer seguiment dels objectius complits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà