L’alcaldessa de Marines rep el suport comarcal del PSPV per a ser diputada

lola celda
Lola Celda, alcaldessa de Marines, en un acte de campanya. FOTO: PAU TINEO.

La direcció provincial haurà de decidir els noms dels 12 representants provincials

La direcció provincial del PSPV-PSOE haurà de decidir els noms dels 12
representants provincials socialistes, entre ells, el diputat obtingut en el
partit judicial de Llíria que inclou les comarques de Camp de Túria, la Serrania i Rincón d’Ademús.

L’executiva del PSPV celebrada en la capital comarcal ha reunit els representants dels 16 municipis i ha servit per a valorar els resultats electorals, organitzar la nova
convocatòria electoral del 23 de juliol i, finalment, l’aprovació de la proposta de Lola
Celda com a diputada provincial.

Amb 19 vots a favor, sis abstencios de Riba-roja, Benissano y Bétera i cap en contra, l’alcaldessa de Marines es configura com la principal candidata a ocupar l’escó provincial socialista la pròxima legislatura.

Alcaldes i regidors socialistes de diferents ajuntaments del Camp de Túria han
donat suport a la proposta deCelda, valorant el seu nomenament com a diputada provincial “Lola és la candidata perfecta per la seua trajectòria i coneixement del territori” segons l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

Els regidors de Llíria, Consol Morató i l’Eliana, Jorge Pérez Comeche, han reconegut el seu treball al capdavant de la Mancomunitat i el seu Ajuntament, posant en valor l’enorme dedicació per tots els municipis de la comarca, la seua vocació de servei públic i exemplaritat.

El regidor de Loriguilla, Carlos Rodado, ha aplaudit el seu nomenament i ha reconegut que “és alcaldessa d’un poble xicotet i aqueixa òptica ajudarà a la immensa de municipis que integren el partit judicial de Llíria”, entre altres intervencions que també han valorat positivament el seu nomenament.

Després de la votació, una càlida ovació de l’executiva comarcal i les paraules d’agraïment de Lola Celda qui ha reconegut “estic molt emocionada, espere que
s’accepte la proposta de l’executiva i puga començar a treballar en el nou govern
provincial de Carlos Ferández Bielsa, una institució clau que servirà per a mantindre les polítiques de progrés i benestar iniciades en 2015.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà