La Mancomunitat diu no a l’ús indebit i del tràfic il.lícit de drogues

Amb el lema “Això és el que vols aportar?”

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat Camp de Túria, amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra l’Ús Indebit i el Tràfic Il·lícit de Drogues, i en el marc de la nostra campanya anual “12 Mesos 12 Lemes”, aquest mes de juny busca generar reflexió sobre les conseqüències d’involucrar-se en el món de la venda il·legal de drogues.

Amb el lema “Això és el que vols aportar?”, volen destacar que la societat es construeix entre tots i que depèn de cadascun com vol contribuir-hi. Si es busca obtenir beneficis econòmics o millorar l’estatus mitjançant el comerç il·legal de drogues, s’ha de ser conscient de les conseqüències que aquesta activitat tindrà en altres persones. Cada venda acosta encara més els compradors a desenvolupar una addicció de la qual serà cada vegada més difícil sortir.

El tràfic il·lícit de drogues contribueix directament a la creació d’addiccions, poden destruir famílies, afectar la salut física i mental de les persones i limitar les seves oportunitats de futur. Per aquesta raó, aquest mes volen convidar a la reflexió: podem contribuir d’una manera més positiva? Estan convençuts que la resposta és sí.

En aquesta lluita, és fonamental la participació de tots els sectors de la societat. Des de les institucions governamentals i les organitzacions, fins a la comunitat en general, es deuen d’unir per promoure alternatives saludables i oferir suport als qui necessiten sortir del cercle de les drogues. Tots Junts poden construir un futur lliure d’addiccions i ple d’oportunitats.

Per a més informació sobre les seues activitats i com participar-hi, podeu visitar la pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es, Facebook com a UPCCA Camp de Túria o contactar directament al 96 279 81 50.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà