Aquests són els tres diputats de Camp de Túria

diputados camp de turia

Els representants del PP, PSPV i Compromís prenen possessió dels seus càrrecs

La comarca de Camp de Túria tindrà aquesta nova legislatura a tres representants en la Diputació de València que es va conformar en el ple d’ahir. La corporació provincial estarà presidida pel popular Vicente Mompó, després que el PSPV, Compromís i Ens Uneix no arribaren a un acord per a conformar govern.

Entre els 31 diputats que s’asseuran en els escons de la corporació provincial estaran la regidora del PP a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, l’alcaldessa socialista de Marines, Lola Celda, i el regidor de Compromís a Sant Antoni de Benaixeve, Pau Andrés.

Els tres van prendre possessió del càrrec ahir en el ple d’investidura que va acabar entre durs retrets dels grups de l’esquerra i el partit de l’exsocialista Jorge Rodríguez.

reme mazzolari elecciones

Reme Mazzolari (Llíria, 1970) és enginyera industrial per la Universitat Politècnica de València i màster en gestió d’empreses per l’Escola d’Organització Industrial. En l’àmbit professional es va iniciar en la redacció de projectes tècnics específics i direccions d’obra, amb múltiples treballs per a col·legis i centres d’oci com la Ciutat de les Arts i les Ciències i Terra Mítica. A poc a poc ha anat dirigint la seua trajectòria cap a la gestió urbanística, tasca que no ha deixat d’exercir i que ha compatibilitzat amb la seua experiència política, que es va iniciar en 2003 com a regidora d’Urbanisme i Medi Ambient a l’Ajuntament de Llíria.

Esta competència la va mantindre en el consistori de la capital edetana fins a 2015, any en què va assumir el càrrec de portaveu i la presidència del PP en la capital del Camp de Túria. Reme Mazzolari, és secretària general provincial del PP de València des de juliol de 2021, actualment regidora a Llíria i s’estrena com a diputada provincial en una institució de la qual va ser assessora coincidint amb la pandèmia.

lola celda

Lola Celda (Rodés,1965) és secretària general del PSPV-PSOE al Camp de Túria i alcaldessa de Marines des de 2003. Diplomada en Relacions Laborals per la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, és funcionària de carrera de la Generalitat des de 1985, i en l’actualitat està en Serveis Especials.

En el pla polític, va entrar com a regidora del PSPV a l’Ajuntament de Marines en 1996, i es va convertir en alcaldessa per primera vegada en 1998, càrrec que va exercir fins a 1999. Eixe any va repetir com a regidora, fins que en 2003 va tornar a agafar la vara de comandament de la localitat.

A més, des de l’any 2015 és presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria.

Pau Andrés (València, 1985) és llicenciat en Història i màster de Professor de
Secundària i Batxillerat per la Universitat de València. Ha exercit com a professor
d’Educació Secundària i Batxiller i també com a gestor cultural.

És regidor de l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber desprès de les eleccions del 28M i la seua acta en este consistori del Camp de Túria li valdrà per a exercir la seua responsabilitat en la Diputació com un dels tres diputats del grup Compromís.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà