La Mancomunitat presenta el nou personal tècnic de benestar social i sanitat

En total s’han incorporat dèsset persones a l’ens supramunicipal

El Departament de Benestar Social i Sanitat de la Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat una sessió de presentació de les noves incorporacions a l’equip tècnic que conformen els diferents professionals i serveis d’atenció bàsica i especifica. En total s’han incorporat tres educadors/as socials, una assessora jurídica, una tècnica Pangea, sis integradors/as socials, set treballadores socials.

El Departament de Benestar Social i Sanitat presta serveis i recursos específics de l’àmbit social i sanitari dels 17 municipis que formen la comarca Camp de Túria. Des d’aquests recursos es presten els següents serveis diferenciats en la seua atenció, d’una banda, com a equip d’atenció primària de caràcter bàsic es troba: l’Equip d’Intervenció Social (EIS), Unitat d’Igualtat, Unitat de Suport Administratiu, Unitat de Suport Jurídic i oficina Pangea, els quals donen cobertura a la població i ciutadania que componen la Zona Bàsica Camp de Túria-Nàquera.

D’altra banda, com a equip d’atenció primària de caràcter específic de competència local: l’Equip Específic d’Infància i Adolescència (EEIIA) desenvolupa actuacions d’actuació integral i suport a la Infància i l’Adolescència en situació de vulnerabilitat o desprotecció. L’Equip de Mesures Judicials al mig Obert, que treballa amb Menors i/o joves residents en els municipis que conformen la Mancomunitat Camp de Túria que havent comès un delicte tipificat com a tal en el Codi Penal o les Lleis Penals Especials, quan comptaven amb una edat compresa entre els 14 i els 18 anys, se’ls ha imposat en sentència ferma o cautelar una mesura judicial al mig obert.

El Servei d’Atenció a Persones amb Problemes de Salut Mental (PRISMA), és un programa de rehabilitació i inserció en salut mental compost per dos recursos d’atenció psicosocial. I la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) desenvolupa actuacions que tenen per objecte reduir o evitar l’ús i/o abús de drogues així com altres addiccions no químiques, i els problemes associats a aquests.

Aquests serveis ofereixen una atenció especialitzada a les diferents àrees de la població de tota la comarca Camp de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà