L’Arquebisbe de València present en el 25 aniversari de la Coronació Canònica de la Puríssima a Llíria

Galeria 6 Fotos

Més de 600 persones van estar presents en un dels actes centrals de les festes del barri del Raval

L’arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent, va presidir la missa del 25 aniversari de la Coronació Canònica de la imatge de la Puríssima de la localitat valenciana de Llíria, un acte en el qual van prendre part més de 600 persones.

La missa, en l’exterior de la parròquia de San Francisco, va ser concelebrada per nombrosos sacerdots, entre ells, el vicari episcopal Agustín Alcayde i altres vicaris episcopals, els rectors de Llíria, sacerdots fills del poble i de l’arxiprestat, explica Ernesto Civera, president de l’Arxiconfraria de la Cort de María, que organitza la festa i el 25 aniversari.

Prèviament, “la imatge de la Puríssima va visitar la seu de la Banda Primitiva de Llíria, igual que fa 25 anys, i a continuació es va realitzar un xicotet recorregut pel barri del Raval”. Finalment, la imatge va ser col·locada al costat de l’altar que es va instal·lar en l’exterior de la parròquia de San Francisco, indica.

La celebració del 25 aniversari, que va finalitzar amb un castell de focs artificials, també va comptar amb la participació de totes les confraries i autoritats municipals de Llíria.

“La festa d’enguany s’ha organitzat fixant com a dia principal aquest dimarts 29 d’agost, per a subratllar la importància d’aquest 25 aniversari, i més endavant, el 3 de setembre, també celebrarem la processó i la missa major”, destaca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà