Loriguilla, Riba-roja i Cheste creen la primera mancomunitat industrial

Les àrees industrials dels tres municipis sumen 14 milions de metres quadrats

L’Ajuntament de Loriguilla al costat dels de Riba-roja i Cheste faran un pas més en l’Associació de l’Eix A-3, creant la primera mancomunitat industrial de la Comunitat Valenciana, l’objectiu de la qual és impulsar el conglomerat i gran àrea logística que comparteixen els tres municipis al costat de la A-3 i la seua connexió amb l’A-7.

La nova mancomunitat d’interés industrial, tindrà ara entitat jurídica, per a tindre una òptima gestió integral de les polítiques compartides pels tres consistoris.

Les àrees industrials de Loriguilla, Riba-roja i Cheste sumen 14 milions de metres quadrats de sòl industrial i logístic, amb un potencial d’altres 5 milions de metres quadrats que s’estan desenvolupant en l’actualitat, i en els quals el nostre municipi té molt a dir.

L’excel·lent comunicació al costat de la A-3 i A-7, la proximitat amb la capital del Túria, l’aeroport i el port atrau a grans empreses que busquen localitzar-se al Mediterrani.

“Des de l’Ajuntament de Loriguilla continuem parlant amb la Diputació per a tindre prompte l’eixida a la A-3 que descongestione el trànsit dels polígons i evite embossos i retencions a la població, una infraestructura importantíssima perquè aquesta nova manconunidad logística tinga el recorregut que mereix com a motor econòmic de la Comunitat Valenciana”, apunten fonts municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà