‘ACTIVAment’ celebra la jornada la clausura al parc de Sant Vicent

Emmarcat dins del programa Prisma de la Mancomunitat Camp de Túria

El parc municipal Sant Vicent de Llíria es va omplir de vitalitat i entusiasme amb la jornada de clausura del projecte ACTIVAment. Aquest projecte, emmarcat dins del programa Prisma Salut Mental, forma part del Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental, gestionat per la Mancomunitat Camp de Túria i subvencionat per la Diputació de València.

L’objectiu fonamental d’ACTIVAment és promoure el benestar i millorar la qualitat de vida de aquelles persones que enfronten problemes de salut mental greu i/o crònica. Al llarg de l’any, es van dur a terme diverses activitats físico-esportives, com ara natació, ioga, bàdminton, petanca, entre altres, amb el propòsit d’impactar de manera positiva en els aspectes físics, psicològics i socials dels participants.

La jornada de clausura no només va ser un moment de celebració, sinó també una oportunitat per fomentar les relacions interpersonals entre els usuaris de Prisma. Dinàmiques i jocs com ara bàdminton, tir amb arc, tres en ratlla físic, petanca, beisbol, voleibol i una emocionant cursa final, van ser organitzats amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria i, en aquest cas, amb la valuosa contribució d’Andreu Sanz, tècnic d’esports.

A més de motivar la pràctica d’activitat física, aquesta jornada va permetre consolidar vincles i crear experiències compartides que van reforçar el sentit de comunitat entre els participants. El Departament de Promoció Econòmica va contribuir activament a la iniciativa, destacant el seu compromís amb el benestar i la integració social.

Com a punt final, es va presentar un inspirador vídeo promocional del projecte, compilant moments significatius capturats durant les diverses activitats realitzades al llarg de l’any. Aquest material audiovisual no només serveix com a testimoni dels assoliments aconseguits, sinó també com a mitjà per inspirar a futurs participants i promoure la importància de programes com ACTIVAment a la comunitat.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà