El Nadal Màgic obri la finestra de la il·lusió en Riba-roja

reyes magos

El 22, 23 i 24 de desembre la Plaça de l’Ajuntament acull el Mercat Nadalenc

Riba-roja es prepara per a viure un Nadal de somni amb un atractiu pla d’activitats per a tots els públics. El tradicional Mercat Nadalenc, situat en la Plaça de l’Ajuntament de la localitat, serà un dels principals atractius d’aquestes festes. Artesania, demostració d’oficis artesans i la tradicional venda d’articles nadalencs es combinaran amb l’espectacle de ‘La ciutat de les llums’ i l’animació infantil en la Plaça de la Torre, que comptarà amb ludoteca, sénia i contacontes. L’horari del Mercat nadalenc serà 22 de 17 a 21 hores, 23 de desembre d’11 a 14 i de 17 a 21 hores i el 24 d’11 a 14 hores.

La música popular nadalenca arribarà de la veu del Cor Veus del Túria, que actuarà la vesprada del 22 de desembre com a avantsala al lliurament de premis del Concurs municipal de Pesebres. Les persones assistents podran degustar ‘panquemado’ i xocolate oferit per l’Associació Bunyoleres.

El 23 de desembre, a les 11.30 hores actuarà la UMR Big band de la Societat Unió Musical de Riba-rojai eixa mateixa vesprada a les 18 hores actuarà el Cor i Brass Band del Conservatori Professional Municipal de Música de Riba-roja.

La programació musical la tancarà el diumenge 24 a les 12 hores l’Agrupació Ubràlia Rurana.

Els més esportistes tenen una cita el 19 de desembre a les 18 hores amb la Sant Silvestre solidària organitzada pel Club Ribapeu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja. La carrera, amb una distància de 4 quilòmetres, tindrà la seua eixida en la Plaça de l’Ajuntament i ser premiarà a la millor disfressa. Els diners recaptats anirà destinat a la lluita contra el *Azheimer.

El RibaJove serà de nou un dels clàssics imprescindibles d’aquestes dates. Un espai d’oci destinat a xiquets, xiquetes i joves que omplirà el Pavelló Municipal del 27 al 29 de desembre amb activitats culturals i esportives, actuacions musicals i tallers.

Enguany, Riba-roja acomiadarà l’any amb un cartell estel·lar. Des de la Plaça de l’Ajuntament, a ritme e Dj, es donaran les campanades amb raïm i cotilló per a tots els assistents. Una vegada finalitze aquesta prèvia, la popular Orquestra Montecarlo actuarà en la Plaça Adolfo Suárez.

Per a facilitar els desplaçaments al centre urbà des de les urbanitzacions, l’Ajuntament ha habilitat un servei especial de Bus Jove gratuït els dies 24 i 31 de desembre.

Però si dubte, la Cavalcada de Reis tornarà a reunir milers de persones de la província de València a partir de les 17.30 hores del 5 de gener.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà