El alumnes del col·legi d’Olocau participen en el Dia de l’Arbre

dia del arbol

La platació s’ha fet al parc natural de la Calderona

Gàtova ha acollit la celebració del Dia de l’Arbre de la Comunitat Valenciana, un acte en el qual s’ha realitzat una plantació d’arboços i sureres en ple Parc Natural de la Serra Calderona. 

En l’esdeveniment, han participat la consellera de Medi Ambient,, Salomé Pradas; el director general de Medi Natural, Raúl Mérida; i representants de la conselleria d’Agricultura i els alcaldes d’Olocau, Serra i Marines, Antonio Ropero, Alicia Tusón i Lola Celda. 

L’activitat, supervisada per tècnics del Parc Natural, de VAERSA i de les brigades forestals, ha combinat la protecció de l’extraordinari patrimoni natural de la Serra Calderona amb la divulgació i la diversió.

Professors i alumnes del CRA Alt Carraixet-Col·legi Mestre Ferran Zurriagas d’Olocau i de l’aulari de Gátova han col·laborat en gran manera en la repoblació d’arbres que s’ha dut a terme. 

Ropero ha valorat que l’acteha sigut “molt productiu”, ja que, “hem pogut contribuir a conservar el patrimoni natural i, al mateix temps, m’ha permés traslladar a la consellera i al director general les demandes del nostre poble en matèria mediambiental, amb especial èmfasi en la construcció del Parc d’Emergències, i de transport, amb la millora de la mobilitat entre municipis i del servici d’autobusos”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà