La Mancomunitat aprova el pressupost amb el vots de PSPV, Compromís, Ciudadanos i UCIN

pleno maco

Els comptes per a 2024 ascendeixen a 5 milions d’euros

El ple de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat uns pressupostos per a 2024 que ascendeixen a 4.982.579,68 euros, amb 19 vots a favor de PSOE, Compromís, Ciudadanos, UCIN, 11 vots en contra de PP i VOX i l’abstenció de CUPO.

Més del 70% del pressupost prové de subvencions de les diferents administracions públiques autonòmiques i provincials i la resta ésaportació dels 17 ajuntaments de la comarca.

Desde la Mancomunitat Camp de Túria han destacat la rebaixa en les quotes de 14 de les 17 poblacions que componen l’entitat supramunicipal.

El departament de Benestar Social i Sanitat de la Mancomunitat Camp de Túria és el que ha obtingut major finançament en els comptes amb un 67% i 2.013.979 euros. El departament de Promoció Econòmica, Ocupació i Esports compta amb el 17,83% i 532.662,97 euros i els segueixen les partides de Turisme, Joventut, Centre Ocupacional, Mesures Judicials, Administració General i altres.

En el ple s’ha aprovat provisionalment de l’Ordenança de Prestacions Econòmiques dels Serveis Socials de Base, destacant l’aprovació per unanimitat per part de tots els partits per ordenar les ajudes d’emergència a les famílies més necessitades de la comarca Camp de Túria.

Amb l’aprovació d’aquest pressupost s’assegura el bon funcionament dels serveis mancomunats i es beneficia a tota la ciutadania de la comarca Camp de Túria, segons apunten desde la Mancomunitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà