Naix el Club de Muntanya Alt Carraixet

club montaña Olocau

Després de la unió dels clubs d’Olocau, Marines i Gàtova

Olocau ha acollit la presentació del Club de Muntanya Alt Carraixet (CMAC), una associació formada després de la unió dels clubs de muntanyad’Olocau (CEMO), Marines (CEMM) i Gàtova (Gátova Trail).

L’esdeveniment, celebrat en el Saló d’Actes, va reunir unes 80 persones, entre les quals estaven, en representació de la Corporació Municipal, elsr egidors, Pascual Esteve, María José Guevara, Olga Brínquez, Juan González, Desa Vilaplana i Salvador Navarret.

Esteve va destacar el compromís i el treball del club, va oferir el suport i la col·laboració de l’Ajuntament, i va abordar, amb una perspectiva històrica, el vincle que existeix entre Olocau, Marines i Gàtova des de fa segles.

Els membres de la Junta Directiva del CMAC van explicar l’origen del club, el significat del logo (3 pics que representen els tres municipis, units per un objectiu comú) o les seccions actives (senderisme; trail; cordes, a través de l’escalada, el barranquisme i les ferrades; BTT; i RogleEsparter, per a “recuperar, posar en valor i ferdifusió de la cultura de l’espart”).

Javier Romero (president), David Encinas (vicepresident), Daniel Olmo (secretari) i María José Bernad (tresorera) van posar l’accent en els objectiusque té el CMAC. En este sentit, es va subratllar el propòsit de “dinamitzarles modalitats esportives de muntanya i escalada en l’àmbit federat, i la pràctica del ciclisme de muntanya, contemplant l’esport coma activitat física en el medinatural i rural i coma mitjà de relació social, i de defensa i cura del mediambient”.

Aixímateix, es van enumerar altresactivitats que estanimpulsant i el calendari de propostes previstes per a enguany, ambexcursions, visites culturals, accions de neteja en espaisnaturals i de manteniment de camins, i iniciatives per alsmésxicotets.

En últim lloc, es vaparlar d’un projecte en el qual està treballantel club: l’Ultra Trail Alt Carraixet, una prova d’entre 55 i 65 quilòmetres i que representa la unió de les localitats d’Olocau, Marines i Gàtova, ja que cada any començarà en una d’elles i passarà per les tres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà