Torna Elifreak, la fira del còmic, manga i anime

L’Ajuntament de l’Eliana organitza la segona edició d’Elifreak, un esdeveniment que unix als amants del còmic, manga i anime de la localitat i dels seus voltants. Esta activitat té com a objectiu celebrar la creativitat, la fantasia i la cultura pop en una experiència única i que ja s’ha convertit en un referent d’este món.

De nou, esta fira a l’aire lliure comptarà amb una zona de tallers, on s’impartiran lliçons de dibuix, cosplay, exhibicions de k-pop o món postapocalíptic, photocalls, tornejos de videojocs i arcade i un gran nombre d’activitats gratuïtes per a garantir la diversió de les i els joves assistents.

A més, la fira del manga també comptarà amb convidats especials que parlaran de la seua experiència i mostraran les seues habilitats en xarrades i masterclass. Entre ells estaran Shaun Elay, la il·lustradora que pinta directament en negatiu i que repetix en Elifreak. Mentre que el dibuixant ArteMaster, que compta amb més de 4 milions de subscriptors en Youtube, donarà una xarrada sobre l’univers de pintura de Dragon Ball.

Un altra ponència la durà a terme Joël Mulachs, l’actriu de doblatge que ha donat veu a Scarlett Johansson, Cactus de les Supernenas o Son Gohan de Dragon Ball.

En els estands de la zona comercial es podrà adquirir merchandising, menjar i participar en partides de jocs de taula i rol. La cita serà en el passeig Secondo Baldín (parc de la Pineda), de 10 del matí a 21 hores de la nit dissabte que ve 20 d’abril. L’assistència és gratuïta.

L’edil de Polítiques de Joventut, Juan Espinosa, convida als aficionats de la cultura japonesa i coreana a gaudir d’aquesta cita d’oci alternatiu i saludable en la seua segona edició. “Creiem que el món del còmic i del manga no sols oferix entreteniment, sinó també oportunitats per a la creativitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà