Elifreak continua creixent com a esdeveniment de referència del còmic, manga i anime

elifrik

La cita ha reunit centenars d’amants de la cultura asiàtica

La segona edició d’Elifreak ha tornat a triomfar entre els amants del còmic, del manga i de l’anime. I és que centenars i centenars de veïns, veïnes i visitants de totes les edats s’han donat cita aquest passat dissabte, 20 d’abril, al passeig de Secondo Baldín per a assistir a aquesta fira a l’aire lliure que té com a objectiu celebrar la creativitat, la fantasia i la cultura pop en una experiència única.

Una àmplia oferta de tallers i entreteniment, amb lliçons de dibuix, cosplay, exhibicions de k-pop o d’un món postapocalíptic amb maquillatge ambiental, fotoreclams, tornejos de videojocs i arcade i un gran nombre d’activitats gratuïtes han garantit la diversió de les persones assistents.

A més, la cita també ha comptat amb convidats especials, àmpliament reconeguts pel públic, que van compartir la seua experiència i van mostrar les seues habilitats en xarrades i masterclass. Entre ells, han destacat Shaun Elay, la il·lustradora que pinta en negatiu interactiu i que repeteix en Elifreak.

Tampoc ha faltat en aquesta edició el dibuixant ArteMaster, que compta amb més de 4 milions de subscriptors a YouTube, i que va oferir una xarrada sobre l’univers de pintura de Dragon Ball. Unes altres de les ponències principals van ser les d’Óscar Muñoz, veu d’Anakin Skywalker i Frodo, o les de les veus de Shin Chan (Julia Sorlí) i Son Goku (María Giner), que van conversar sobre el doblatge d’anime en valencià.

En els estands de la zona comercial, on han estat presents també establiments locals, els i les visitants han pogut adquirir marxandatge o participar en partides de jocs de taula i rol. La cita ha comptat amb la presència també dels Festers i Festeres 2024, que van estar al càrrec del menjar i la beguda durant tota la jornada.

L’alcalde Salva Torrent ha posat en valor el gran acolliment d’aquest esdeveniment d’oci alternatiu i saludable que ha tornat a repetir-se després de l’èxit de l’any passat i que es posiciona com a esdeveniment de referència per als i les aficionades de la cultura japonesa i coreana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà