La Generalitat impulsa la campanya ‘Stop al foc’ per a previndre els incendis forestals

stop al foc

La Conselleria de Justícia i Interior, a través de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, ha posat en marxa una nova edició de ‘Stop al foc’, una campanya de conscienciació per a “impulsar la prevenció dels incendis forestals”.

“Després d’un inici d’any marcat per les altes temperatures i la falta de precipitacions, s’ha buscat evidenciar, de manera clara, que està en mans dels ciutadans evitar situacions que puguen provocar grans incendis forestals”, asseguren des de la Conselleria en una nota de premsa.

Sota el lema ‘La prevenció és el primer’, aquesta campanya té l’objectiu de “conscienciar i sensibilitzar a la societat sobre la importància de previndre els incendis forestals per a evitar situacions que puguen provocar un incendi”, expliquen.

A partir del concepte ‘Senyals de Fum’, la imatge visual apel·la al fet que qualsevol descuit pot ser l’origen d’un incendi i ser motiu de telefonar al 112: descuits com tirar una burilla, fer una barbacoa o una negligència.

“La campanya es realitzarà en col·laboració amb els mitjans de comunicació que, com ja han fet en altres ocasions, difondran continguts relacionats amb aquesta temàtica per a arribar al major nombre de persones possible”, indiquen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà