Benaguasil participa en la cinquena jornada del projecte WomenEquity a Grècia

Fomenta la igualtat de gènere i la presència de les dones en el mercat laboral

L’Ajuntament de Benaguasil ha participat en la cinquena activitat del projecte europeu que lidera WomenEquity, titulada ‘Més UE en el context local’, duta a terme a la ciutat grega de Thessaloniki. La delegació va estar encapçalada per la regidora Ana Aleixandre.

La jornada va reunir els socis del projecte d’Espanya, Itàlia, Portugal, Grècia, Romania, Eslovènia i Bèlgica, per a dialogar sobre la integració de polítiques de gènere a nivell local i compartir pràctiques innovadores aplicades en tota Europa.

La reunió es va centrar en enfortir la cooperació entre els països de la Unió Europea i adaptar les polítiques europees de gènere a les realitats locals. Els participants van tindre l’oportunitat de debatre i analitzar el futur de la política de gènere a Europa, destacant la importància d’una estratègia unificada per a millorar la presència femenina en el mercat laboral.

L’esdeveniment en Thessaloniki és part d’una sèrie de set activitats planificades al llarg de 18 mesos, destinades a organitzar recursos i desenvolupar eines com a materials audiovisuals i una guia de bones pràctiques. Aquests recursos estan dissenyats per a mostrar la realitat laboral de les dones i recopilar iniciatives locals reeixides, proporcionant exemples pràctics que altres municipis poden adoptar o usar com a inspiració.

El projecte culminarà amb un esdeveniment final a Brussel·les organitzat per la Fundació *Finnova, on s’analitzaran en profunditat els resultats i les experiències compartides en *Thessaloniki i altres trobades del projecte, buscant generar consciència i trobar solucions efectives per als reptes identificats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà