Alcaldies del departament de salut de Manises celebren la reversió i exigeixen inversions

hospital Manises

El conseller confirma la inversió de 7 milions fins a 2027 per al nou centre de salut de Riba-roja

La La Xarxa d’Alcaldies del departament de salut de Manises han celebrat la reversió de l’Hospital de Manises, han qualificat de “històric” el dia i han exigit inversions en infraestructures i tecnologia.

Aquest dimarts, la gestió sanitària que es presta a més de 214.000 veïns de 14 municipis -entre ells Riba-roja i Loriguilla– d’aquest hospital torna a ser pública, després de 15 anys en mans de l’empresa concessionària Sanitas.

Aquesta xarxa d’alcaldesses i alcaldes exigirà que el departament experimente un enfortiment, una inversió important i un increment de personal que done una major agilitat als procediments i una més i millor qualitat assistencial.

Els representants dels municipis de la Xarxa s’han reunit amb el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, per a sol·licitar-li informació sobre el seu full de ruta per a aquest departament de salut i la inversió prevista i li han advertit que estaran vigilants perquè es garantisca una gestió eficient i de qualitat.

Pel que fa a Loriguilla, el regidor del Sanitat, Carlos Rodado, acompanyat per l’alcaldessa, Montse Cervera, s’han interessat per la situació en la qual quedaran els centres auxiliars com el de la localitat de Camp de Túria, on el conseller els ha assegurat que els serveis no s’extingiran i continuaran funcionant amb normalitat.

El centre de referencia continuarà sent Manises i el de especialitats complexes, l’Hospital General, segons ha explicat el regidor de Sanitat.

Respecte a les velles reivindicacions en l’àrea de Sanitat de Loriguilla, Rodado ha afirmat que “tornem amb unes expectatives molt altes, convidant a la nova gerent de l’Hospital a visitar la nostra localitat per a donar solució als problemes que venim arrossegant des de fa dècades, mostrant una gran disponibilitat i proximitat amb el nostre municipi”.

Respecte a Riba-roja, el conseller de Sanitat ha confirmat la inversió de 7 milions d’euros fins a 2027 per a la construcció del nou centre de salut de la localitat.

L’ alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha felicitat a la nova gerent del departament de salut de Manises, Beatriz Gómez, que durant més d’una dècada va exercir de mèdic de primària al Centre de Salut de Riba-roja de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà