Extingit l’incendi de Riba-roja que es va declarar dissabte passat

bomberos incendio ribarroja

El consorci de bombers va declarar extingit el foc a les 19 hores d’ahir

L’incendi forestal declarat en la vesprada del passat dissabte en el terme municipal de Riba-roja de Túria ha sigut ja donat per extingit, segons ha informat el Centre d’Emergències de la Generalitat.

El consorci provincial de bombers de València va declarar extingit el foc sobre les 19 hores d’ahir i es va establir la fase 4 del Pla Especial d’Incendis Forestals, al no existir ja material d’ignició en el perímetre ni la previsió que el foc poguera reiniciar-se.

El foc va començar a primera hora de la vesprada del dissabte en el terme municipal de Riba-roja de Túria, enfront de la urbanització Masia de Traver i al costat del Parc Natural del Túria, i va obligar a decretar la situació 1 de Pla Especial d’Incendis Forestals.

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local, investiga el possible origen del foc i si pot tindre relació amb dos incendis anteriors, els registrats el passat 3 d’abril a Vilamarxant i el 25 del mateix mes també en Riba-roja, que s’ha determinat que van ser intencionats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà