L’Eliana acull les finals de fútbol sala de Camp de Túria

La lliga intermunicipal de Fútbol Sala organitzada per l’àrea d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat les jornades finals el passat cap de setmana. Aquest any, l’anfitrió de l’esdeveniment ha sigut el Poliesportiu Municipal de L’Eliana, on han participat més de 150 xiquets i xiquetes dels equips de la comarca.

El municipi de L’Eliana va acollir la final de la lliga intermunicipal de Fútbol Sala. Una lliga financiada i organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria mitjançant els Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana de la Conselleria de Cultura i Esports i amb l’ajuda dels 19 equips participants i dels ajuntaments. La jornada va donar cita a 14 equips de la comarca: en la categoria Prebenjamín van participar Sant Miquel, CFSF Vilamarxant, ACR Benissanó i Eres Altes; en la categoria Benjamín ACR Benissanó B, Eres Altes, Domeño FS, CFSF Vilamarxant, Sant Miquel A i ACR Benissanó A; i en la categoria Alevín van assistir ACR Benissanó, Sant Miquel, Sant Miquel C i Sant Miquel B.

Tots els assistents van disfrutar d’un cap de setmana esportiu en el qual es va fer entrega de un diploma, una medalla i una tovallola a tots i totes. A més, als equips se’ls va entregar una copa i material esportiu (balons, cons i petos) per agraïr la seva participació en la jornada. També es va agraïr a L’Eliana per cedir l’espai necessari per a la realització d’aquestes finals.

Al acte van acudir el regidor d’esports de L’Eliana, Vicent Zamora, qui va voler destacar la labor que es realitza des de la Mancomunitat Camp de Túria per fomentar l’esport i el valor que aporta a la comarca del Camp de Túria. Per la seva part, la presidenta de la Mancomunitat, Amparo Navarro, va recalcar la capacitat de l’ens supramunicipal per associar els ajuntaments en aquest sector.

A principis de setembre d’aquest any començarà el procés d’inscripcions de les Lligues Deportives Intermunicipals Camp de Túria per a l’any 2024-2025. Des de la Mancomunitat Camp de Túria s’espera la màxima inscripció i participació per seguir fomentant l’esport en la comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà