Noves ofertes laborals al Camp de Túria

taller mecanico

Vacants a les poblacions de Bétera, la Pobla, Riba-roja, l’Eliana i Benaguasil

Residència de persones amb discapacitat de Bétera busca personal de cuina.

Es busca cuiner de col·lectivitats a Bétera, València. Requisits: experiència mínima d’1 any en cuina o titulació d’FP o certificat professional del sector hostaler, formació en higiene alimentària, permís de conduir i vehicle propi. S’ofereix contracte per substitució de baixa mèdica prolongada, amb torns rotatius de 2 dies de treball seguits de 2 dies lliures, en horari de demà (8.00 a 14.30) i vesprada (15.30 a 21.30). Incorporació immediata.

https://puntlabora.gva.es/consoferta/consulta/detalleoferta?cod1=649386&cod2=0&t=EMP

Empresa situada a la Pobla de Vallbona busca pintor en altura.

Es necessita pintor en altura per a rehabilitació d’edificis i bastides penjants. Requisits indispensables inclouen curs de 20 hores de riscos laborals i curs de pintura en altura.

https://www.lapobladevallbona.es/es/servicios-municipales/desarrollo-local/ocupacion

Empresa de Riba-roja de Túria necessita carretoner.

Es busca Carretoner/a frontal per al sector de Transport i Emmagatzematge, amb contracte indefinit i més de 6 mesos de duració. El lloc és per a torn nocturn en el polígon industrial de Riba-roja de Túria, València (CP: 46190), a jornada completa (00 a 8h). Les funcions principals inclouen càrrega i descàrrega de camions. Es requereix vehicle propi i el salari serà segons conveni.

https://ribaocupacio.portalemp.com/ofertas.html?fo=1793

Un Centre Específic per a persones amb malaltia mental crònica situat a l’Eliana necessita personal d’infermeria:

Se sol·licita auxiliar d’infermeria per a nou centre en L’Eliana, València. El lloc és a temps complet, amb torns de 12 hores, a causa de la recent obertura del centre. El salari es negociarà segons conveni.

https://www.tablondeanuncios.com/trabajo-enfermeria/buscamos_auxiliar_de_enfermeria_para_ceem_leliana-4823395.htm

Oportunitat laboral com a Mecànic/a de Vehicles a Benaguasil.

Uneix-te al nostre equip a Benaguasil, València, com a mecànic/a de vehicles amb experiència mínima de 2-3 anys. Treballa a jornada completa de dilluns a divendres, realitzant revisions i reparacions en vehicles lleugers. Necessari domini de mecànica general, reparacions de motor, pneumàtics i habilitats informàtiques per a gestió de tallers. Oferim estabilitat, salari competitiu i possibilitats de desenvolupament continu.

https://www.infojobs.net/benaguasil/mecanico-coches/of-i6abccf692441f680794cd39fd22c7b

Residència Sanitas de majors situada a Bétera necessita personal de cuina.

Uneix-te a l’equip del Centre Residencial Mas Camarena a Bétera, València, com a cuiner/a. Seràs responsable de coordinar l’equip de cuina, millorar la qualitat de vida dels majors i dissenyar menús adaptats. Busquem persones apassionades amb formació en Hostaleria, experiència en equips multidisciplinaris i habilitats per a treballar en equip. S’ofereix jornada completa i salari competitiu, donant suport al desenvolupament professional continu.

https://talento.sanitas.es/vacantes-oferta-detalle-cocinero.html?oferta=103363

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà