Sant Antoni de Benaixeve prepara un pla de millores a les urbanitzacions

L’equip de govern recull demandes dels veïns de Colinas i Montesano

L’equip de govern de Sant Antoni de Benaixeve ha dut a terme recentment diferents reunions amb representants veïnals de les zones residencials de Montesano i Colinas per a conéixer i atendre les seues demandes més urgents. Les trobades, en els quals han estat presents l’alcaldessa EvaTejedor i els tinents d’alcalde Luis Trejo i Pedro Pérez, s’emmarquen dins d’un ambiciós Pla d’Acció Integral per a coordinar millores a les urbanitzacions de la localitat.

En aquests, s’ha informat de l’estat d’alguns projectes que el Consistori ha vingut reivindicant aquest últim any davant la Generalitat, com la instal·lació de pantalles acústiques en la CV-35 i les millores en els accessos des de l’autovia. De la mateixa manera, en matèria de Sanitat, s’ha informat de les converses que s’han mantingut amb els nous representants de la Conselleria de Sanitat per a accelerar la construcció del Centre de Salut, una infraestructura molt esperada per tota la comunitat.

A més, s’ha notificat el reforç en vigilància, que de manera especial afectarà aquestes urbanitzacions, amb el nou pla de recollida de femta canina que l’Ajuntament ja ha anunciat i contempla multes de fins a 3.000 euros per l’abandó dels excrements de les mascotes; així com l’augment del patrullatge a les urbanitzacions. Les dos mesures seran possibles gràcies al reforç en la plantilla que s’ha dut a terme en els últims mesos.

Paral·lelament, s’ha abordat l’ampliació de millores en la via pública, que inclourà el reasfaltat i l’eliminació de barreres arquitectòniques a més carrers de les urbanitzacions. I precisament, en matèria de mobilitat, s’estudiarà un gran nombre de propostes menors, però de gran importància, com la recol·locació de senyalística, prohibicions d’aparcament en àrees conflictives, instal·lació d’espills de seguretat, així com l’activació de millores en encreuaments perillosos.

Quant a la convivència veïnal, l’Ajuntament es compromet a revisar els protocols actuals i estudiarà diferents propostes per a millorar la qualitat de vida dels veïns. Per part seua, en l’àrea de Medi Ambient, al costat de la revisió duta a terme de solars abandonats, s’estudiaran iniciatives de millores en la prevenció d’incendis, especialment en les àrees més pròximes als habitatges.

Compromís amb tots els veïns

Aquest Pla d’Acció Integral reflecteix el compromís de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve per millorar les condicions de vida dels seus ciutadans, responent directament a les necessitats plantejades pels veïns de Colinas i Montesano.

L’alcaldessa de la localitat, Eva María Tejedor Marí, ha subratllat que “aquest pla d’acció, en el qual l’Ajuntament treballa des de l’inici de la legislatura, reflecteix el nostre compromís per a millorar les condicions de vida de tots els nostres ciutadans”.

Així mateix, la primera edil ja ha avançat que en les pròximes setmanes es reunirà amb els residents de la urbanització de Pla del Pou, amb l’objectiu de recollir també les seues aportacions a aquest Pla d’Acció Integral de les zones residencials.

L’alcaldessa ha recalcat que, “per a aquest equip de govern, totes les zones i barriades de la localitat són igual d’importants, tant les del nucli urbà com les zones residencials més allunyades” i ha lamentat que “alguns punts d’aquesta localitat hagen patit un abandó i desídia absoluta per part de l’anterior equip de govern, que creia que hi havia ciutadans de primera i de segona; segons el carrer en el qual es residia”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà