Una exposició itinerant sobre les drogues recorre la comarca

L’exposició impulsada per la Mancomunitat Camp de Túria visita esta setmana l’institut de l’Eliana

L’exposició itinerant ‘De què van les drogues? De què van els joves?’, una activitat preventiva impulsada per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria, està recorrent diversos municipis de la comarca de Camp de Túria.

Es tracta d’una exposició amb 20 panells en els quals s’analitzen diferents aspectes relacionats amb les drogues: riscos, motivació al consum, influència de la publicitat, presa de decisions, oci alternatiu.

L’objectiu que persegueix és acostar, en el propi context escolar, un espai per a la reflexió i el debat entre adolescents i joves, per a ajudar-los a pensar sobre quin és el seu posicionament en relació a les drogues. Informació, anàlisi i reflexió a partir del debat posterior, una vegada visitada l’exposició, contribuiran en la prevenció de l’ús inadequat de l’alcohol i altres drogues.

L’exposició visita esta setmana l’institut de L’Eliana. Anteriorment ha estat informant als adolescents a Bétera i Benaguasil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà