El PSPV de Riba-roja presenta la seua llista electoral

pspv ribarroja

Més de 600 persones es donen cita en l’acte

Més de 600 persones es van donar cita ahir divendres a l’esplanada del CIJ de Riba-roja de Túria per a abrigallar la candidatura del PSPV que concorrerà a les eleccions del 28M.

El PSPV, que governa en solitari amb 11 regidors, aspira amb Robert Raga, actual alcalde, com a cap de llista, revalidar la majoria absoluta.

Els primers llocs de la llista electoral estan ocupats per tres dels actuals regidors socialistes Teresa Pozuelo; número dos; José Luis Ramos; i José Ángel Hernández; Eva Lara, figura en el lloc cinc; i els edils Rafael Gómez i Ester Gómez es mantenen en el sis i set d’una llista amb cares noves.

José Manuel Vila, apareix en el lloc huit; Raquel Pamblanco, en el nou; Alfredo Pla, en el número deu; i David Barbancho, en el lloc onze; Eloísa Galiano, en el lloc dotze, entre altres, a més de representació de Joves Socialistes.

A l’acte van assistir el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, número 5 en la llista autonòmica, i el secretari autonòmic d’Emergències, Josep Maria Àngel, el president local del PSPV, Joan Antoni Toledo.

Robert Raga va realitzar un repàs dels últims huit anys de governs socialistes “basats en la transparència, la participació ciutadana, la bona gestió econòmica d’aquestes dues legislatures i la capacitat per a resoldre les dificultats i problemes que s’han plantejat al llarg d’aquests anys, inclosa la pandèmia, i que ens ha permés col·locar al nostre municipi en el lloc que ens correspon gràcies a aquesta bona labor”.

Raga va agrair el treball de l’actual govern municipal i va elogiar el perfil dels nous integrants de la candidatura electoral “amb gent preparada, treballadora i amb molta il·lusió, procedent de diversos sectors, comerciants, funcionaris, professions liberals, persones amb diversitat funcional, professors i, sobretot, persones amb garanties per a continuar construint una ciutat integradora i cohesionada entre el nucli urbà i les urbanitzacions”.

El candidat a l’alcaldia va enumerar alguns de les fites de la bona gestió duta a terme durant les dues últimes legislatures que “ens ha permés situar-nos com el primer municipi de la província de València en transparència, 14 consells de participació creats durant aquest període i amb una gestió econòmica sanejada, potent i preparada per a encarar els reptes que se’ns presenten per als pròxims anys, per això, si rebem la confiança dels ciutadans continuarem amb el full de ruta basat en els mateixos paràmetres, governant per a tots, amb cohesió entre nucli urbà i àrees residencials i amb atenció a totes els segments socials”.

Raga va recordar que durant la gestió del govern socialista “hem rebaixat del 21 a l’11% la taxa d’atur, hem reduït un 18% els impostos sense disminuir la quantitat ni la qualitat dels serveis públics, s’han instal·lat més empreses en el nostre municipi que ens permet crear riquesa i llocs de treball i hem aconseguit centenars de subvencions públiques de les administracions públiques, de la Diputació de València, la Generalitat València i el Govern d’Espanya”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà