Andrés Sanz, nou candidat de Contigo a l’alcaldia de Gàtova

contigo gatova

Relleva a l’alcalde Manolo Martínez al capdavant del partit

La marxa anunciada de l’actual alcalde de Gàtova, Manolo Martínez, va deixar un buit en el lideratge de Contigo que finalment ha sigut cobert amb la candidatura d’Andrés Sanz a l’alcaldia del xicotet municipi de Camp de Túria.

La formació local ha completat la candidatura encapçalada per Sanz amb la qual concorrerà a les pròximes eleccions del 28 de maig amb una llista completament renovada.

En els llocs d’eixida s’han situat Patricia Zapata, graduada en periodisme i dret; Abel Huesa, tècnic en automoció i ex president de la penya Va de Bou; Cristina Sánchez, que cursa un màster en gestió cultural; María Elisa Vidal, sociòloga; i Sofía Romero, comerciant jubilada que ha sigut presidenta l’associació de comerciants i de la junta local contra el càncer.

El nou candidat a l’alcaldia és tècnic de climatització i dirigeix al costat de la seua dona una empresa de climatització que desenvolupa instal·lacions per a grans empreses sobretot a Madrid i Barcelona.

Andrés Sanz, de 45 anys, a pesar que mai ha militat en cap partit polític, ha fet el pas d’afiliar-se a Amb tu i optar a l’alcaldia de Gàtova amb la idea de “continuar el projecte iniciat per Manolo. Jo m’he criat ací, aquesta és la meua casa i viu ací amb la meua família i crec que ho ha fet molt bé des de l’Ajuntament aquests huit anys”.

El nou candidat explica que va ser el propi alcalde qui “em va proposar continuar amb el seu projecte, treballar pel poble, per la cultura, el turisme, l’ocupació, el parc natural i atraure a més gent perquè es quede a viure ací”.

A pesar que pretén seguir amb la mateixa manera de fer les coses, matisa que en el nou equip hi ha també idees noves per a continuar dinamitzant el poble que va arribar a tindre 1.400 habitants enfront dels 400 actuals.

“A Gàtova hi ha qualitat de vida però necessitem que visca més gent per a poder comptar amb més atenció mèdica, mantindre el col·legi. El nostre objectiu és lluitar contra la despoblació i que més gent gaudisca del poble”.

Per part seua, Martínez ha complit amb el topall de dues legislatura que es va imposar en arribar a l’alcaldia, a la qual va accedir en 2015 sota les sigles de Ciutadans, i va mantindre en 2019 amb Contigo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà