Lola Celda es presenta amb la “mateixa il·lusió i ganes” que la primera vegada pel PSPV a Marines


La llista la conformen veïns amb àmplia experiència i joventut del municipi

L’agrupació socialista de Marines va presentar aquest passat cap de setmana la seua candidatura per a les pròximes eleccions locals que se celebraran el 28 de maig. Una llista que combina l’experiència amb la joventut amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi.


L’alcaldessa de Marines i candidata a la alcadía, Lola Celda, va presidir l’acte que va comptar amb la participació del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa. La senadora per València, Mercedes Berenguer, i el responsable de Rodalia a València, Juan Carlos Fulgencio també van assistir a l’esdeveniment.


La llista socialista de Marines està conformada per:

Candidata l’alcaldia: Lola Celda.
2a Candidata: Noelia Sánchez.
3a Candidata: Manuela Castellano.
4t Candidat: Vicente Sanchís.
5a Candidata: Alicia Vendrell.
6é Candidat: Álvaro Peña.
7a Candidata: Silvia Naveros.
8é Candidat: Francisco Caro.
9a Candidata: Rosario Marín.
Primer suplent: Vicent Vicens.
Segon suplent: Eva Ragel.
Tercer suplent: Juanjo Lázaro.

L’acte que va ser presentat per Sara Sánchez va comptar amb l’assistència de veïns i veïnes de Marines així com alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores i candidates socialistes de pobles de la comarca.

Lola Celda va aprofitar la seua intervenció per a recordar i posar en valor “el dura i difícil que ha sigut aquesta legislatura. Però malgrat tots hem millorat, gràcies al suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, els serveis i els espais per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”. “Tinc la mateixa il·lusió que quan em vaig presentar la primera vegada, més experiència i més ganes de continuar millorant el meu poble”, va explicar Cel·la.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà