Mercadona busca tècnic de transport i altres ofertes d’ocupació al Camp de Túria

busqueda de empleo

Els llocs vacants es troben a Riba-roja, Bétera, Benaguasil, la Pobla, l’Eliana i Llíria

Mercadona busca tècnic de transport per a treballar a Riba-roja de Túria:
Mercadona busca un Tècnic/a de Transport Internacional a Riba-roja de Túria, València, amb contracte indefinit i jornada completa. El salari inicial és 26.583€ anuals, amb progressió a 40.355€. Es requereix formació en Transport i Logística, Comerç Internacional o ADE, 2 anys d’experiència, anglés B2, i competències en ofimàtica. Les tasques inclouen disseny i execució de rutes internacionals, visites a proveïdors, anàlisis de resultats i gestió d’incidències. Es valoren coneixements de portugués i màster en Logística. Es necessita permís de conduir, vehicle propi i disponibilitat per a viatjar i treballar de dilluns a dissabte.
L’oferta està publicada en la pàgina d’ocupació de Mercadona URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://mercadona.avature.net/es_es/careers/jobdetail/t-cnico-a-transporte-internacional/178924

Es busca personal de neteja per a treballar en el tanatori de Bétera:
Es busca personal de neteja per a un tanatori a Bétera, València. Les funcions inclouen la neteja i desinfecció de diferents àrees del centre. Es requereix experiència prèvia en neteja, coneixements de protocols i productes de neteja, i capacitat per a treballar de manera independent i en equip. Es valorarà tindre un Certificat de Discapacitat igual o superior al 33%. El contracte és temporal amb possibilitat de continuïtat, inicialment de 4 hores setmanals els dilluns al matí, amb possibilitat d’ampliar segons la demanda. Salari segons conveni de neteja i incorporació immediata.
L’oferta està publicada en el Servei Valencià de Formació i Ocupació (LABORA)
URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://puntlabora.gva.es/consoferta/consulta/detalleoferta?cod1=646770&cod2=0&t=emp

Es busca personal de manteniment i jardineria per a treballar a La Pobla de Vallbona:
Es busca personal per a fer tasques de manteniment i jardineria a La Pobla de Vallbona. Es requereix formació en manteniment i/o jardineria, així com permís de conduir i vehicle propi. La jornada laboral és de 20 hores setmanals en horari de matins.
L’oferta ha sigut publicada en la pàgina de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona
URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://www.lapobladevallbona.es/fileadmin/user_upload/jardinero_220524.pdf

Empresa hortofructícola de Llíria busca personal tractorista:
Es busca xofer per a tractor fruiter a Llíria, València. Es necessiten 2 xofers a causa de l’ampliació de flota, un per a treballar a Llíria i un altre a Torrent. És imprescindible tindre el carnet de productes fitosanitaris de nivell qualificat i experiència demostrable manejant atomitzador, triturador de llenya i remolc. S’ofereix contracte a temps complet. Només es considerarà a persones amb experiència manejant tractor i amb el carnet qualificat. Salari a convindre.
L’oferta està disponible en el portal Tablondeanuncios.com
URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://www.tablondeanuncios.com/trabajo-agricultor/buscamos_chofer_para_tractor_-4907818.htm

L’empresa pizza i pasta La Canyada situada a L’Eliana busca personal:
Pizza i Pasta La Canyada S.L. busca un/a cambrer/a per als seus restaurants en Il Cortile La Canyada i Santa Bàrbara (Rocafort). Les tasques inclouen preparar el menjador, atendre els clients, col·laborar amb l’equip, i conéixer el menú. Es requereix disponibilitat per a caps de setmana, capacitat de treball en equip, puntualitat i mantindre l’àrea de treball ordenada. Ofereixen un lloc estable amb jornades de 16h/setmana ampliables, salari segons conveni, beneficis, formació i oportunitats de creixement professional. L’oferta està publicada en Linkedin URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://www.linkedin.com/jobs/view/ayudante-sala-pizzer%C3%ADA-gurmet-at-pizza-i-pasta-la-ca%C3%B1ada-s-l-3936257752/

L’empresa Tèxtils 9463 Calero S.L. de Benaguasil busca personal:
Tèxtils 9463 Calero S.L. cerca una treballadora amb experiència mínima de 3 anys en el maneig de màquina plana per a confeccionar diversos models de peces. La jornada laboral és de duració determinada i de demà. Es requereix almenys Educació Secundària Obligatòria. El salari no està especificat.
Oferta publicada en el portal InfoJobs
URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://www.infojobs.net/benaguasil/trabajadora-maquina-plana/of-i6f4b1e00f44bcea27e0bfcfd7ca916

Empresa de Riba-roja de Túria busca personal administratiu:
Grup Crit cerca un Auxiliar Administratiu/a – Comptable per a una empresa a Riba-roja de Túria. Les responsabilitats inclouen facturació, conciliacions bancàries, control d’estoc i actualització de sistemes. Ofereixen un contracte directe, horari de dilluns a dijous de 8.30 a 18.00 i divendres de 9.00 a 15.00, amb un salari de 23.000 € bruts a l’any. Requereixen experiència prèvia en el lloc, anglés nivell C1, coneixements valorables en duanes i maneig de CRM.
Ocupació disponible en Linkedin. URL per a comprovar que l’oferta segueix en actiu:
https://www.linkedin.com/jobs/view/auxiliar-administrativo-a-contable-at-grupo-crit-3937004459/

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà