‘Benaguasil Et Beca’ contractarà 18 estudiants durant l’estiu

cartel Benaguasil

Els interessats podran presentar les seues instàncies fins al10 de juny

Un total de 18 joves estudiants tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques a l’Ajuntament de Benaguasil durant els mesos de juliol i agost en el marc del programa ‘Benaguasil Et Beca’ convocat pel Consistori.

Les beques se realitzaran en les àrees municipals d’Educació, Voluntariat i Comunicació i, a la convocatòria podran presentar-se aquells estudiants que estiguen empadronats en la localitat, que tinguen 18 anys i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials, Ensenyaments Artístics Superiors o Màster Oficial impartit per les Universitats, que vindran determinades en les corresponents bases.

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament, que ha destinat un total de 9.000 euros.

Es tracta del cinqué any que l’Ajuntament llança aquest programa que pretén oferir oportunitats formatives als estudiants mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica.

Les solicituts que, podran presentar-se fins al 10 de juny, presencialment en la OAC o de manera telemàtica, hauran d’anar acompanyades d’una fotocòpia del DNI, la documentació acreditativa d’estar cursant la titulació requerida, fotocòpia de l’expedient acadèmic, així com de tots els documents que acrediten els mèrits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà