Ofertes laborals de caixer i gericultor

oferta laboral reposadora supermercat

Les vacants es troben a Llíria, la Pobla, Bétera i l’Eliana

El supermercat Lidl busca caixer reposador/a a La Pobla de Vallbona.
Les tasques inclouen cobrar en caixa i atenció al client, gestionar la disponibilitat de productes, controlar la frescor dels productes, preparar i reposar articles de pa, participar en inventaris, realitzar reposicions segons criteris establits i mantindre la neteja de la botiga. Es requereix Educació Secundària Obligatòria, disponibilitat horària per a torns rotatius, motivació, flexibilitat i capacitat per al treball en equip. Es valora l’experiència en el sector de la distribució. S’ofereix formació adaptada al lloc, procés de selecció basat en criteris objectius, equitat salarial, jornada setmanal de cinc dies, horari continuat, caps de setmana de qualitat i compensació justa per cada minut treballat, a més d’un equip de treball excepcional.
https://empleo.lidl.es/jobs/cajerx-reponedor-a-25hrs-sem-la-pobla-de-vallbona-la-pobla-de-vallbona-414244

Sanitas Majors està a la recerca d’un/a gericultor/a per a la seua ubicació a Bétera, de la comarca del Túria.
En Sanitas Majors, valoren molt als seus empleats i estan compromesos a acompanyar-los en el seu desenvolupament professional, oferint formació en tècniques sociosanitàries innovadores i compartint les millors pràctiques en equip. Es busca gent apassionada, flexible, comprensiva, responsable, valenta i extraordinària, que gaudi treballant en equip i tinga una gran passió per la cura de les persones majors. Es requereix tindre certificats de professionalitat en atenció sociosanitària a persones dependents o formació professional en tècnic de cures auxiliars en infermeria o atenció sociosanitària, així com experiència en la cura de persones majors o una forta motivació per a començar en aquest camp. S’ofereixen diferents torns de treball, ja siga matí o vesprada, a temps complet o parcial, amb contracte temporal i possibilitat d’indefinit, i un salari segons conveni. El lloc de treball és en el Centre Residencial Mas Camarena a València.
https://www.linkedin.com/jobs/view/gerocultor-a-b%C3%A9tera-valència-at-sanitas-3937720189/

Busquen 2 xofers per a tractor fruiter per a serveis agrícoles, a la comarca del Túria (Llíria).
Es necessita un xofer per a Llíria i un altre per a Torrent. És imprescindible tindre el carnet de productes fitosanitaris nivell qualificat i experiència demostrable en el maneig de l’atomitzador, triturador de llenya i remolc per a optar al lloc. Es requereix exclusivament a persones amb experiència manejant tractor i amb el carnet qualificat. S’atenen anomenades de dilluns a divendres de 09.00 a 19.00 hores.
https://www.tablondeanuncios.com/trabajo-agricultor/buscamos_chofer_para_tractor_-4907818.htm

Cortile, una pizzeria gurmet, cerca un/a ajudant de sala i atenció al client en l’Eliana
Es requereix disponibilitat per a treballar els caps de setmana a jornada partida, capacitat per a treballar en equip, puntualitat i compromís amb l’horari laboral, i mantindre el lloc de treball net i ordenat. A més, és necessari utilitzar l’uniforme de manera adequada. S’ofereix un lloc estable en un grup de restauració en creixement, jornades de 16 hores setmanals amb possibilitat d’ampliació, salari segons conveni més beneficis de l’empresa, formació i oportunitats de creixement professional dins del grup.
https://www.linkedin.com/jobs/view/ayudante-sala-pizzer%C3%ADA-gurmet-at-pizza-i-pasta-la-ca%C3%B1ada-s-l-3936257752

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà