Mata a la seua dona i al seu fill a Benaguasil i després se suïcida

policia local benaguasil

Els tres cadàvers han sigut trobats en un domicili

Un home ha matat suposadament amb una arma de foc a la seua dona i al seu propi fill en un domicili deBenaguasil i posteriorment s’ha suïcidat, segons han avançat a EFE fonts pròximes a la investigació i ha confirmat la Guàrdia Civil.

Els tres cadàvers han sigut trobats en un domicili i la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació, sense que de moment es coneguen més dades sobre les víctimes ni les circumstàncies en què ha tingut lloc aquest succés, del qual en un principi es va informar que el menor era fill de la dona.

Aquest possible cas de violència masclista s’ha produït en un grup disseminat d’habitatges situat en una partida rural de Benaguasil pròxim a l’autovia CV-50 i a uns hivernacles.

La Guàrdia Civil ha establit un ampli perímetre de seguretat entorn del domicili i la reguarda fúnebre ha arribat a la zona entorn de les set de la vesprada.

Segons la Guàrdia Civil, sobre les 15 hores i després de rebre avís del 112, una patrulla s’ha desplaçat a un habitatge i allí han trobat a tres persones mortes per arma de foc, totes elles pertanyents al mateix nucli familiar. Es tracta d’una dona, un home i el fill d’aquest (no en comú).

El Jutjat de Guàrdia de Llíria és l’encarregat de l’alçament dels cadàvers i les actuacions s’han declarat secretes.

De confirmar-se aquest cas com un assassinat masclista, serien 13 dones les víctimes mortals de la violència de gènere en el que va d’any, 1.257 des que van començar a elaborar-se les estadístiques en 2003. A més, des que va començar l’any, serien 8 els xiquets que han sigut assassinats pels seus pares en crims masclistes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà