La Carrera dels Arbres i Castells se celebrarà el 21 i 22 de maig

cartel mayo arboles

Les inscripcions estan obertes en la pàgina de Top Run; el preu és de 160 euros per equip

La XII edició de la Carrera dels Arbres i Castells se celebrarà el pròxim 21 i 22 de maig. Les inscripcions estan obertes en la pàgina de Top Run; el preu és de 160 euros per equip.

Els clubs que ja estiguen inscrits i no puguen participar amb la nova data podran sol·licitar en la mateixa pàgina de Top Run la devolució íntegra del preu d’inscripció. A més, els equips que vagen a participar en la XII edició podran substituir a les persones que no puguen córrer. Tant les inscripcions com els canvis en els equips podran realitzar-se fins al diumenge 15 de maig.

Des de l’organització lamentem les molèsties que hàgem pogut ocasionar tant als equips com als organitzadors d’altres carreres que puguen veure’s afectades per la nostra nova data. La carrera està organitzada perquè es disputen 13 etapes tal com estava prevista realitzar el cap de setmana del 26 i 27 de març i que es va haver de suspendre per les condicions meteorològiques.

La Carrera dels Arbres i Castells és una prova que es disputa per equips durant tot un cap de setmana i recorre els municipis de Camp de Túria. 7 etapes el dissabte i 6 el diumenge que conclouran amb una paella gegant en el velòdrom de La Pobla de Vallbona i el lliurament de premis.

Pots conèixer tots els detalls de la prova en la pàgina web www.carreraarbolesycastillos.com o contactar amb el tècnic d’esports en el 607067090 o en el correu electrònic deportes@mancomunitatcampdeturia.com

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà