Un centenar de joves viuen les Miniolimpiades de Vilamarxant

Escolars del Camp de Túria van disfrutar de les diferents modalitats esportives que es van disputar

Prop d’un centenar de xiquets i xiquetes van participar ahir en una jornada inoblidable en les Miniolimpiades d’atletisme de Vilamarxant, que es van disputar en el camp Germans Albiol.

Escolars de Vilamarxant, Riba-roja del Túria, la Pobla de Vallbona, Villar del Arzobispo i Llíria van disfrutar de les diferents modalitats esportives que es van disputar i van rebre una medalla per la seua participació.

Des del Club Atletisme Vilamarxant, organitzador de la cita esportiva, s’ha fet una gran valoració del dia i van agrair a clubs, pares i xiquets per l’excel·lent comportament.

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d’Esports, Gabriel Castellano, van acudir a la cita esportiva i en la qual més de 70 esportistes es van divertir practicant les disciplines de llançament de javelina, llançament de pes, salt de longitud, carreres de diferents distàncies i relleus per equips.

En la classificació general, el club de la Pobla de Vallbona va resultar vencedor, mentre que l’equip local de Vilamarxant va acabar en segona plaça. Villar del Arzobispo va ocupar el tercer lloc del podi final d’una cita que va tindre la col·laboració del club d’atletisme local, l’Ajuntament i la Mancomunitat Camp de Túria.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, va destacar la gran participació: “Ahir vam viure un dia espectacular a l’aire lliure amb desenes de xiquets i xiquetes disfrutant de l’esport”.

“Estes Miniolimpiades han reunit esportistes de molts municipis de la comarca i estem convençuts que, a poc a poc, gràcies a l’esforç de tots les convertirem en un referent anual de tota la comarca del Camp de Túria”, ha acabat el regidor.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.