À Punt i Escola Valenciana col·laboren en la promoció de l’ús del valencià

apunt

Un dels aspectes importants del conveni serà l’elaboració de materials i produccions didàctics i lúdics

À Punt Mèdia i la Fundació Escola Valenciana han signat hui un conveni de col·laboració per a promocionar l’ús social del valencià en els àmbits educatiu, audiovisual, musical i cultural.

Totes dues entitats treballaran conjuntament per a afavorir la difusió de les
iniciatives que posa en marxa Escola Valenciana, parant especial atenció a les
Trobades d’Escoles en Valencià i la campanya “Voluntariat pel valencià”.

Un dels aspectes importants del conveni serà l’elaboració de materials i produccions, tant didàctics com lúdics, per a facilitar l’aprenentatge i el foment de l’ús del valencià, el coneixement de les principals personalitats valencianes i les diferents manifestacions de la cultura popular.

Escola Valenciana oferirà tots els continguts infantils de La Colla per a la seua difusió en els autobusos de transport escolar.

Alfred Costa, director general d’À Punt Mè dia afirma que “aquest conveni posa un marc a les bones relacions que mantenim amb la Fundació Escola Valenciana, amb la qual compartim objectius essencials com la promoció de la llengua, especialment entre el públic infantil i juvenil, i la vertebració territorial”.

À Punt i Escola Valenciana ja col·laboraven en iniciatives com ara la difusió del
Festival Feslloc o l’organització del concurs Berlanga de curtmetratges destinat
a l’alumnat de primària i secundària.

Natxo Badenes, president d’Escola Valenci ana, destaca que “amb aquest conveni refermem els punts en comú que hi ha entre À Punt i Escola Valenciana. Volem destacar la importància de l’entreteniment infantil en valencià per a garantir el futur de la nostra llengua, un aspecte en el qual À Punt és i ha de ser clau”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà