‘L’Alqueria Blanca’ rellança l’audiència d’À Punt

la alqueria blanca

El 3 de maig reunix a 120.000 espectadors i un 8’9% de share

L’estrena de la sèrie ‘L’Alqueria Blanca’ en el format diari fa augmentar l’audiència mitjana de la televisió d’À Punt. Només en la primera setmana, la sèrie aconsegueix incrementar vora en un 56% l’audiència de la sobretaula.

Cal destacar l’emissió de dimecres, 4 de maig, on el capítol de L’Alqueria Blanca anomenat “El Sopar” obté un 8,9% de share i 120.000 espectadors amb un 80,1% de fidelitat mentre que dimarts 3 de maig registra un 7,9% amb 100.000 espectadors. De fet, els 5 primers programes d’esta temporada són les emissions no informatives d’À Punt més vistes de la setmana.

L’èxit de la sèrie, a més, afecta als programes de la vesprada que han incrementat els seus registres. De fet, la quota de la franja immediatament posterior a L’Alqueria Blanca ha augmentat un 60% respecte de la setmana anterior. Tant el magazine Bona Vesprada com el concurs El Premi i el programa Terra Viva augmenten significativament les audiències.

L’audiència de la cadena s’incrementa pràcticament en tots els targets però, l’augment més significatiu és entre els espectadors de 45 a 65 anys amb un 43% i entre les dones amb un 25% més de share que la setmana anterior a l’estrena de la sèrie.

La nova temporada de ‘L’Alqueria Blanca’ s’emet de dilluns a divendres a les 15:30 hores en la televisió d’À Punt, però també es por seguir en el web https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca on troben tots els nous capítols, les temporades anteriors i contingut extra per als fans de la mítica sèrie de la televisió valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà