Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Ferrocarrils inicia les obres de renovació de via en les Línies 1, 2 i 3

FGV ha previst oferir servei d’autobús substitutori

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va iniciar el passat 25 de juliol la segona fase de les obres de renovació de via en diferents trams en superfície de les Línies 1, 2 i 3 deMetrovalencia.

Davant l’inici de les obres, planificades en els mesos d’estiu, quan hi ha menys viatgers, FGV ha previst oferir servei d’autobús substitutori en aquells trajectes en els quals Metrovalencia ha de realitzar corts parcials del servei ferroviari, a causa dels treballs de manteniment i millora de via.

En línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs s’han executat del 25 de juliol al 31 d’agost el tram Alginet-Castelló i continuaran del 8 d’agost al 31 d’agost a la connexió entre Entroncament i Bétera

En línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) les obres finalitzaran el 3 d’agost, en el tram L’Eliana-Llíria, i del 4 d’agost al 21 d’agost, entre Els Carolines i Fuente del Jarro. En línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) els talls del servei s’han realitzat fins al 31 d’agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia Peris Aragó.

Aquest servei substitutori d’autobús no s’oferirà quan hi haja servei nocturn especial per ser divendres, dissabte o vespra de festiu. Es recomana als usuaris que s’informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia.

En cada estació de metro FGV ha posat a la disposició dels usuaris informadors per a facilitar l’accés a les parades d’autobús i realitzar transbord, atés que algunes d’aquestes parades, per impossibilitat física d’accés dels vehicles, no es troben en la pròpia estació del tren.

Per a executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d’euros, IVA inclòs, amb l’objectiu de renovar diferents trams d’aquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar a l’abril d’enguany, s’actua sobre aparells de via (desviaments, fuites, travessies, etcètera.) i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per als vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s’han previst amb la finalitat de fer front a la deterioració que pateixen aquests elements, provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que majors problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà