Detenen a Bétera a dos estrangers amb una ordre d’extradició de Luxemburg

detenido betera

Per estafa, blanqueig de capitals i participació en organització delictiva

La Guàrdia Civil de València ha detingut a Bétera a dues persones, un home camerunés de 38 anys i una dona francesa de 41 anys, sobre les quals pesava una ordre internacional d’extradició de Luxemburg pels delictes d’estafa, blanqueig de capitals, ocultació de béns robats, frau, falsificació de document públic i participació en organització delictiva.

A mitjan mes de juliol els agents de la Guàrdia Civil van obtindre la informació que existia una ordre internacional d’extradició sobre dues persones que residien a Bétera. Després de comprovar la vigència de l’ordre, es va localitzar i va detindre a un home carmerunés de 38 anys.

L’endemà, després de la pràctica de gestions, es va trobar a l’altra dona, de nacionalitat francesa, que figurava en l’ordre internacional. Aquesta es trobava conduint un vehicle d’alta gamma que, a instàncies de les autoritats luxemburgueses, va ser confiscat.

Dels fets és coneixedor, a l’efecte d’extradició als Tribunals de Justícia de Luxemburg, el Jutjat Central d’Instrucció número 2 de l’Audiència Nacional , on van ser entregats els dos detinguts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà