Ximo Puig promet que les famílies amb dos fills tindran la condició de nombroses

Ximo Puig

Esta mesura beneficiarà a unes 260.000 famílies

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha anunciat que si torna a governar després de les eleccions del 28 maig, les famílies amb dos fills tindran la condició de nombroses, amb tots els efectes que això comporta.

Puig ha destacat que aquesta mesura està pensada per a ajudar a aquelles persones que volen tindre fills i per a propiciar la natalitat en la Comunitat, i beneficiarà a unes 260.000 famílies, enfront de les 66.000 que tenen aquesta condició en l’actualitat (aquelles que té tres o més fills).

El candidat socialista a revalidar el càrrec de president s’ha reunit aquest dimecres amb els candidats del PSPV a les alcaldies dels municipis de la Comunitat Valenciana, amb els qui ha posat en una foto de família en la Marina de València.

Ha destacat la importància del treball realitzat pels acaldes i regidors socialistes durant la pandèmia i per a fer front a la crisi generada per la guerra a Ucraïna, i ha defensat que la Generalitat que presideix ha sigut “més municipalista que cap govern en la història”.

També ha afirmat que ara toca “aprofitar bé aquesta dècada d’oportunitats”, amb els fons europeus, dels quals la Comunitat ja ha rebut 3.200 milions, i amb les grans inversions històriques.

“Això és el que es determina ara, la qual cosa han de decidir els ciutadans: tornar a Gürtel o Volkswagen; tornar al passat de la corrupció o al futur de la qualitat democràtica”, ha manifestat, i s’ha mostrat convençut que la ciutadania revalidarà el treball fet pels socialistes.

Durant la reunió s’ha parlat de dues grans qüestions, una que té a veure amb l’habitatge, sobre la qual Puig ha reiterat la voluntat dels socialistes de fer dels pròxims quatre anys “la legislatura de l’habitatge”, i per reconéixer aquest dret en qualsevol de les diferents maneres que els ciutadans decidisquen.

“Volem buscar tots els horitzons, totes les maneres possibles perquè són els ciutadans els que decideixen de quina manera volen viure”, ha assenyalat el president, qui ha advocat per “una mirada global i integradora, no sectària ni dogmàtica”.

Puig també s’ha compromés a tractar de pal·liar la baixa natalitat que pateix la Comunitat, i per a això ha anunciat que en cas de guanyar les pròximes eleccions, “les famílies nombroses ho seran a partir de dos fills” i podran beneficiar-se dels avantatges que aquesta condició té a l’hora d’accedir a ajudes i indemnitzacions, el transport públic, l’educació i altres àmbits.

La voluntat és, segons el candidat socialista, “intentar sempre ajudar, estar al costat de les famílies, estar al costat de la societat valenciana i d’aquells que tenen més dificultats”, i ha reivindicat que “la justícia social és dignitat”, alguna cosa que, al seu judici, “molts dels dirigents de la dreta no coneixen”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà