Sánchez convoca eleccions anticipades el 23 de juliol

pedro sanchez

El cap de l’Executiu ha dit que després del resultat del 28M hi ha raons que aconsellen sotmetre a la voluntat dels espanyols

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat l’avançament de les eleccions generals al diumenge 23 de juliol davant el mal resultat electoral del PSOE aquest 28 de maig, i ha manifestat que és hora que els ciutadans “prenguen la paraula”.

En una declaració institucional des del Palau de la Moncloa, ha dit que assumeix en primera persona els resultats autonòmics i municipals d’aquest diumenge i que dissol les Corts Generals per a anticipar les eleccions.

El cap de l’Executiu ha dit que després del resultat del 28M hi ha raons que aconsellen sotmetre a la voluntat dels espanyols les polítiques que s’han d’aplicar i veure les forces polítiques que han de liderar aquesta fase.

“Només hi ha un mètode infal·lible per a solucionar els dubtes, el millor és que prenguen la paraula els espanyols i es pronuncien”, ha indicat després d’informar que ha mantingut un despatx amb el Felip VI per a comunicar-li la decisió de convocar el Consell de Ministres i dissoldre les Corts Generals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà