Ens Uneix: Els pactes PP-Vox a Nàquera o Albaida dificulten acords per a la Diputació

pleno diputación

Així ho ha considerat en declaracions prèvies a les reunions que manté aquesta vesprada la formació

La diputada de Ens Uneix en la Diputació de València, Natalia Enguix, ha considerat que els pactes entre PP i Vox i els seus efectes en localitats com Nàquera o Albaida, on tracten de “negar els drets i llibertats de les persones”, dificulten les negociacions de la seua formació amb els populars.

Així ho ha considerat en declaracions prèvies a les reunions que manté aquesta vesprada la formació, que té la clau de govern de la corporació provincial, amb els equips negociadors del PP i del PSPV-PSOE.

“En les últimes setmanes hem vist un acostament del PP a Vox, tant en les comunitats autònomes com en els municipis, que el que fan és dificultar totes les negociacions que nosaltres puguem tindre amb el PP”, ha considerat.

Així, ha destacat que, “des del principi” la “línia roja” de Ens Uneix per a pactar amb el PP “era Vox i aqueixa necessitat que té el Partit Popular de pactar amb Vox per a poder governar, tant en les comunitats autònomes com en els municipis”.

Els seus pactes, han dit, suposen “contradiccions amb la línia que des de Ens Uneix es pretén seguir”, i ha lamentat que les primeres mesures dels pactes de govern entre PP i Vox “van dirigides a negar els drets i les llibertats de les persones”.

En aquest sentit, ha fet referència a la decisió d’aquests partits de retirar la bandera LGTBI d’edificis oficials i no autoritzar concentracions específiques contra la violència masclista a Nàquera, així com a “una sèrie de disturbis” a Albaida que van acabar amb la bandera LGTBI arrancada de l’Ajuntament i la franquista col·locada en el seu lloc.

“Nosaltres no permetrem que, gràcies al nostre vot, el Partit Popular blanquege a un partit com és Vox, un partit d’ultradreta; vam dir que aqueixa anava a ser la nostra línia roja i això, per descomptat, que dificulta les negociacions amb el Partit Popular”, ha conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà