Alerta en la Comunitat per màximes de 43 graus

playa

Segons AEMET, l’alerta s’activarà aquest dilluns i serà present fins dimecres que ve

La Comunitat Valenciana, excepte el litoral de Castelló i l’interior sud de València, estarà la vesprada d’aquest dilluns en alerta nivell groc per temperatures que puntualment podrien superar els 39 graus, i l’avís s’elevarà demà a taronja a l’interior de València i Alacant, on en punts de l’interior les màximes podrien arribar a 43 graus.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, aquest dilluns s’activarà, de 13 a 21 hores, l’alerta groga en tota la Comunitat, amb l’única excepció de la costa castellonenca i l’interior sud valencià per màximes d’entre 36 i 38 graus i que, puntualment, podrien superar els 39 graus.

El dimarts, de 13 a 21 hores, estarà activa l’alerta nivell taronja a l’interior d’Alacant i de València, per temperatures màximes de 41 graus que, en punts interiors de València podrien arribar als 42-43 graus.

El dimecres també s’activarà de 13 a 21 hores l’alerta nivell groc a l’interior de les províncies d’Alacant i València per temperatures màximes que podrien arribar als 38 graus.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà