Flores, de visita a Nàquera: “Vox no ve a crear problemes sinó a solucionar-los”

“Volem traslladar el missatge en llibertat i de forma molt relaxada”, ha declarat el cap de llista

El cap de llista de Vox al Congrés per València, Carlos Flores, ha declarat que la seua formació “no ve a crear problemes, ve a solucionar-los”, i ha afirmat que els qui pretenguen “demonitzar sense pietat” a Vox “hauran de ser responsables de les conseqüències que sembren amb les seues paraules”.

Així s’ha pronunciat Flores durant la seua visita aquest diumenge a la localitat valenciana de Nàquera juntament amb els altres dirigents i candidats del partit en la Comunitat Valenciana, i ha enaltit la importància d’aquest municipi per ser el primer amb un alcalde de Vox, Iván Expósito.

“Volem traslladar el missatge als veïns de Nàquera en llibertat i de forma molt relaxada. No venim a crear conflicte ni a agitar fantasmes”, ha sostingut Flores en una població que ha centrat la polèmica per la retirada de la bandera arc de Sant Martí del col·lectiu LGTBIQ+ del balcó municipal mentre part dels veïns les han lluïdes en els seus propis balcons a manera de resposta.

Flores ha lamentat que aquesta setmana Vox haja rebut “atacs, no sols per part dels mitjans de comunicació si no també per aquells que recorren a la violència, verbal i física”, i que hagen tingut lloc “abans fins i tot” que la formació s’haja posat “a prendre decisions com a govern”.

Per part seua, l’alcalde de Nàquera ha dit que el 23J els ciutadans tenen l'”oportunitat de tirar a aquells, aquelles i fins i tot a aquelles que s’han carregat la sobirania nacional a Espanya”.

De la mateixa manera, Iván Expósito ha considerat que “ara l’oposició són els nacionalistes, socialistes i gent amb molt mal perdre que han dibuixat una diana sobre la nostra esquena”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà