PSPV i Compromís treballen per a aconseguir un govern progressista en la Diputació

Des de Compromís han demanat “un esforç de responsabilitat a tots els grups”

El PSPV-PSOE i Compromís han assegurat aquest dimarts que treballen perquè hi haja un govern de progrés en la Diputació de València, i des de Compromís han demanat “un esforç de responsabilitat a tots els grups” i que no es deixen passar els dies.

En declaracions als periodistes en els corredors de Les Corts, on aquest dimarts de constitueixen les comissions parlamentàries, el portaveu adjunt socialista José Chulvi ha afirmat que el seu partit té clar que la Diputació de València “ha d’estar conformada per un govern de progrés”.

Ha assenyalat que en aquests anys s’ha demostrat que aquest tipus de govern és “molt positiu”, i ha assegurat que treballaran “fins a l’últim minut per a la conformació d’un govern de progrés” en la institució provincial.

Per altra banda, el síndic de Compromís, Joan Baldoví, confia que hi haja un acord, perquè encara queden dies i “en política tot és possible fins a l’últim minut” i ha instat a “continuar treballant perquè finalment hi haja un gran acord progressista”.

“No podem permetre que la Diputació també acabe caient en mans de la dreta i l’extrema dreta”, ha destacat, i ha demanat “un esforç de responsabilitat” a Ens Uneix i al PSPV per a acostar postures i arribar a la constitució de la Diputació “amb un pacte tancat”.

Sobre les negociacions amb el PSPV i Ens Uneix, formació que té la clau del govern provincial, Baldoví ha indicat que des de Compromís s’han oferit a mediar i l’estan intentant, però veu “irresponsable que no hi haja contactes” i que es deixen “passar els dies”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà