Oberta la preinscripció d’Unisocietat l’Eliana per al curs 2023/2024

Unisocietat, el programa formatiu que ofereix l’Ajuntament de l’Eliana en col·laboració amb la Universitat de València, ha obert el primer termini de preinscripció per al nou curs 2023/2024. Aquesta activitat està dirigida a persones majors de 30 anys, amb o sense estudis previs, que busquen ampliar els seus coneixements i cultura general, ja que, entre els seus objectius es troba fomentar el debat o intercanviar opinions i informació.

El primer període d’inscripció romandrà obert fins al divendres 28 de juliol. No obstant això, hi haurà un nou termini de sol·licitud, del 4 al 15 de setembre. El programa, implantat en l’Eliana des de 2014, arrancarà el nou curs el pròxim 3 d’octubre i s’impartirà al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

Els continguts estaran, com sempre, impartits per professorat qualificat de la Universitat i estan dividits en tres cursos diferents de 120 hores cadascun, que faculten a l’alumnat per a obtindre un certificat universitari i que es complementa amb el plus de matí i el de vesprada. Cada curs s’estructura en dos quadrimestres amb dues assignatures troncals. En concret enguany s’ofereix, d’octubre a gener, Salut i Història i, de febrer a juny, Economia i Empresa i Psicologia. Totes aquestes assignatures es complementen amb conferències al llarg del període escolar amb temàtiques diverses, com el consum i la seua mediació, la transformació digital, Sorolla i la dona o ecofeminisme.

Les persones interessades a obtindre més informació poden telefonar al 96 275 80 30 (ext. 533) o al 663 001 789. També es poden realitzar consultes a través del correu electrònic unisocietat@leliana.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà