El PP oferirà a Ens Uneix formar part del nou Govern de la Diputació

La proclamació ha sigut possible perquè Mompó encapçala la força més votada després de dos empats

El recentment elegit president de la Diputació de València, Vicent Mompó (PP), ha assegurat a la conclusió del ple en el qual ha sigut proclamat que oferirà a l’única diputada de La Vall ens Uneix, Natalia Enguix, formar part de l’equip de govern.

“Quan un no està en majoria no pot actuar d’una altra forma, parlarem amb tots per a formar un govern sòlid”, ha afirmat Mompó.

Al seu judici, La Vall ha sigut el partit que més pressió ha suportat en aquest tràmit d’investidura i ha expressat la seua satisfacció després de comprovar que han “complit la seua paraula” i no han secundat ni al candidat del PSPV ni a ell.

La proclamació ha sigut possible perquè Mompó encapçala la força més votada, després de dues rondes de votacions en les quals el candidat del PP i el del PSPV, Carlos Fernández Bielsa, han obtingut els mateixos suports (15) i el vot de La Vall (a si mateixos) no ha trencat l’empat.

“No sabem què ens demanarà La Vall. Si hui som ací és pel suport de Vox però també perquè La Vall ens Uneix l’ha possibilitat, i òbviament oferiré a Enguix que forme part d’aquest Govern”, ha conclòs Mompó.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà