Serra aprova les noves retribucions als regidors

pleno serra

PP, Vox i Torre de Portacoeli voten en contra

L’Ajuntament de Serra ha aprobat a un ple extraordinari el règim de dedicació dels membres de la corporació amb els vots a favor del PSPV i Compromís per Serra i en contra del PP, Vox i Agrupación Electoral Torre de Portacoeli.

D’aquesta manera l’alcaldessa socialista Alicia Tusón passarà a percebre una retribució anual bruta de 42.664 euros amb dedicació exclusiva, distribuïda en 14 mensualitats, el que representa una pujada de 200 euros bruts al mes.

En l’últim any de la passada legislatura el sou de l’alcaldessa era de 39.000 euros anuals bruts.

La primera tinència d’alcaldia i regidora delegada de Benestar Social i Envelliment actiu, Festes i Tradicions, Esports i Neteja d’equipaments, amb dedicació exclusiva i una retribució bruta anual de 26.953 euros.

El segon tinent d’alcaldia i regidor de Promoció cultural, economía i hisenda, educació, infància i joventut, participació, transparència, modernització i innovació, trindrà dedicació exclusiva i una retribució bruta anual de 26.953 euros.

Tots passen de dedicació parcial a dedicació exclusiva, pel que el sou que es correspon sobre la base de la passada legislatura en la qual estaven amb una dedicació de 18 i 25 hores és de 26.000, la meitat del màxim que podrien cobrar per un alliberament al 100% que seria 46.000 euros.

Els regidors de la corporació que no desenvolupen les seues funcions en règim de dedicació exclusiva o parcial passaran a percebre aquesta legislatura per assistència a plenari de la corporació: de 40 a 60 euros: a Junta de Govern Local: de 80 a 120 euros; a comissió informativa: de 40 a 50 euros; i a òrgans col·legiats en representació de l’Ajuntament: 60 euros.

Es podrà optar en el cas de despeses de desplaçament al cobrament de quilometratge per la utilització de vehicle particular i el cobrament de dieta. El quilometratge, a 0,21 euros/km, mitja dieta, 22,50 euros i dieta completa, 45 euros.

Des de l’Agrupació Electoral Torre de Portacoeli, han explicat que els seus regidors han votat en contra d’aquesta proposta ja que defensen que “s’ha de cobrar i que esperaven una pujada acceptable, però no esperaven una cosa tan notable de colp en el tema de les retribucions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà