La delegada del Govern, Pilar Bernabé, nova número dos del PSPV

pilar bernabe
FOTOS: PAU TINEO/INFOTURIA.

Ximo Puig i Rocío Briones seran senadors territorials

La Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE ha designat aquest dilluns a la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, com a nova sotssecretària general del partit, i als seus senadors territorials, que seran l’expresident Ximo Puig i Rocío Briones, ex directora general de Labora.

A la incorporació de Bernabé a la sotssecretària general del socialistes valencians se suma el nomenament d’Artemi Rallo com a secretari de Drets i Llibertats, i el de Lara Romero -alcaldessa de Tavernes de la Valldigna- com a secretària d’Esports del PSPV-PSOE.

La Comissió Executiva ha aprovat també el calendari d’accions del partit, que s’iniciarà aquesta setmana amb la celebració d’una jornada parlamentària, en la qual es definirà el “model d’oposició” que adoptarà el partit en els pròxims mesos en la cambra autonòmica.

En declaracions als periodistes després de la reunió, Puig ha assenyalat que el seu treball i el de Rocío Briones al Senat “serà clau en la defensa dels interessos dels valencians i valencianes” i treballaran per a “avançar en la federalització de les institucions”.

“Els i les socialistes valencians comencem un temps en el qual hem de revitalitzar i revigoritzar el partit i impulsar l’acció política”, ha defensat.

Respecte als resultats del 23J, Puig ha destacat que el Partit Socialista ha sigut el que “més ha crescut i aqueix suport reforça la nostra responsabilitat i compromís amb la societat valenciana”.

“En aquestes eleccions els ciutadans han definit un espai polític i han decidit que hi haja una majoria progressista a Espanya” i “cal donar resposta a aquesta majoria plural que no té res a veure amb el procés de reculada que representaven el PP i Vox”, ha afegit Puig.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà