Pluges febles al matí en el sud i tempestes a l’interior a la vesprada

lluvias

Les temperatures mínimes aniran en ascens en el terç nord i sense canvis en la resta

La Comunitat Valenciana espera aquest dijous intervals nuvolosos al matí, sense descartar en la meitat sud alguna precipitació feble, dispersa i ocasional acompanyada de fang, tendint en general a poc nuvolós.

A l’interior de la meitat nord, nuvolositat d’evolució diürna amb probabilitat de ruixats i tempestes aïllades i ocasionals a la vesprada, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les temperatures mínimes aniran en ascens en el terç nord i sense canvis en la resta, mentre que les màximes experimentaran un lleuger ascens. El vent bufarà fluix variable tendint al migdia a component sud amb intervals de moderat, més reforçat en el litoral de València.

Per a demà divendres s’espera predomini de cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos matinals en la meitat nord, sobretot en el litoral, i intervals de nuvolositat d’evolució diürna a la vesprada en el terç nord, sense descartar algun ruixat aïllat i ocasional a l’interior nord de Castelló.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis o en lleuger descens i les màximes aniran en ascens a l’interior i amb pocs canvis en el litoral. El vent bufarà fluix variable tendint al migdia a aquest i sud-est, amb intervals de moderat a la vesprada en el litoral de València.


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà